Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Frans Kooij Fko IKook Ideeën

De ontwerper en het team van historical concepts vertaalden het wensenlijstje van de huiseigenaar naar een functionele en stijlvolle indeling met zowel openbare als persoonlijke zones.

De lijst omvatte een 48-inch koelkast, twee vaatwassers en een extra koelkast in een aparte ruimte. Maar in het verleden gaf ze de voorkeur aan een huiswerkruimte die niet het eiland was, een werkplek die aanvoelde als een deel van de keuken maar ooit aan het zicht was onttrokken, en een extra voorbereidingsruimte voor catering.

Terwijl de keuken volledig open lijkt, geïntegreerde deuren in de kasten, geplaatst naast de koelkast en dubbele ovens, openen om werkgebieden en open rekken te onthullen.

Die aangrenzende kamers en opslagruimtes achter de schermen maken nog steeds deel uit van de 'keuken', zegt davis. “het beste aan de keuken is wat je niet kunt zien.

Dat is wat het een absoluut open gebied maakt, behalve veel storende visuele ruis. ”. Een roestvrijstalen kap, geplaatst tussen een paar ramen, fungeert als een sculpturaal anker en balanceert de roestvrijstalen koelkast en dubbele ovens in de symmetrische lay-out.

Witte kwarts werkbladen en backsplash en witte kasten die langer worden tot aan het plafond, integreren naadloos in de interieurarchitectuur, terwijl door de hele weg naar de eetkamer, stalen ramen en deuren passen bij de engelse arts and crafts-stijl van het huis.

Davis gelaagd met kunst, flora en meerdere vormen, zoals hoekige hangers en acryl en metalen tegenkrukken. "ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot interieurgrafiek omdat het een groot beeldhouwwerk is", zegt ze.

Mallory mathison glenn en brandon ingram werken samen om een ​​heldere, uitnodigende hub te creëren voor vrienden en familie. Het diagram voor het nieuwe huis in milton van een jong gezin begon met de keuken.

"het hele huis groeide uit de gootsteen", zegt architect brandon ingram. Met een royaal eiland, een bar, ontbijtruimte en butler's pantry, komt de keuken uit in de familiekamer en de buitenruimte.

Met de lay-outset coördineerde mallory mathison glenn met de huiseigenaren om een ​​schoon, basispalet van zwart, wit, marineblauw en messing te creëren. "we hebben hand in hand met deze klanten samengewerkt bij het ontwerpen van elk afzonderlijk element", zegt glenn.

"deze keuken en dit huis zijn zo'n weerspiegeling van hen en hun persoonlijke stijl. ". Hoogtepunten zoals een elegant gelakte bar, een op maat gemaakte afzuigkap en een metalen binnenraam accentueren en fleuren de open, luchtige keuken op, die werd voorgesteld door de historische europese architectuur.

"we moesten heel voorzichtig zijn om het te laten ervaren, zowel architectonisch als decoratief, met de rest van het huis", zegt ingram. Glenns kenmerkende liefde voor kleur is te zien in haar gedurfde benadering van de voorraadkast van de butler.

Donkerblauwe kasten boden een zichtbaar gewicht in tegenstelling tot de witte keukenwanden en de voorraadkast van de butler en phillip jeffries chevron-grasstof wandbekleding.

Op de romeinse kap past het populaire chintz-patroon van schumacher bij het behang van de eetkamer, een passende keuze vanwege de plaatsing van de voorraadkast van de butler tussen de keuken en de eetkamer.

5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën

Vrolijke witte keuken van yvonne frans kooij - fko i-kook

Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Frans Kooij Fko IKook Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.i-kook.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën