Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Schoonmaken, Hoe Krijg Je Er Net Iets Meer Zin In Kwakkel Ideeën

Afwisselend licht silestone eternal calacatta gold-werkbladen op het eiland en houtskoolspeksteen aan de rand deden de keuken weg van een koud, modern gevoel en dichter bij een extra overgangsstijl.

Horizontale koperen banden en een kromming in het plan van de afzuigkap helpen het schema ook weg te blijven van een industriële rand.

Handgemaakte metrotegel biedt sprankeling, terwijl het gebruik van satijnen messing armaturen een gemakkelijke warmte in de sublieme familieplek brengt.

"ze wilden dat het mooi en comfortabel was, maar niet langer formeel", zegt glenn. Interieurontwerper mallory mathison inc.

, (404) 816-3860; mallorymathison. Com architect brandon ingram, (404) 205-5245; cbrandoningram. Com keukenontwerpers mallory mathison inc.

En brandon ingram aannemer avin properties cabinetry joey anderson met keystone millworks verlichting visueel comfort.

Keukenkruks serena & lily runner caitlin wilson kraan newport messing werkblad silestone gamma thermador marmeren accessoires en houten lepels williams-sonoma verf albast door middel van sherwin-williams schilderij paige kalena follmann.

Butler's pantry runner moattar, ltd. Roman shade schumacher pyne stokroos behang phillip jeffries chevron chic schort gootsteen rohl kraan newport messing accessoires joseph konrad kabinet kleur balustrades door farrow & ball barlinnen gramercy glaswerk williams-sonoma schilderij catherine baker jones.

Antiek messing, een rokerig palet en een totaal karakteristieke smaak een keukenrenovatie door jessica bradley en laurie lehrich.

Toen de klanten van ontwerpster jessica bradley een keuken wilden die hun enorme familie en alledaags vermaak zou kunnen huisvesten - en die extra opslagruimte en een verhoogde workflow zou bieden - kende ze precies de keukennaaister voor de baan.

Zo was het begin van haar samenwerking met laurie lehrich, voorheen met design galleria kitchen & bath studios en nu eigenaar van cardea home.

Het paar probeerde een keuken te vormen met gelijke componenten verfijning en schoonheid. Ze hebben de grafiek opnieuw geconfigureerd om de omvang te vergroten en een inloopkast (uitgesneden uit een kantoor) en espressobar te creëren zonder de bestaande modderkamer en butler's pantry te laten vallen.

De vervangen leeft in harmonie met de rest van het huis, dankzij de strategische plaatsing van een verzonken paneelwand voor apparaten en extra's zoals koelkastlades.

"als je het gebied verstandig en creatief gebruikt, kun je extra profiteren van de ruimte die je hebt", zegt lehrich.

Bradley werkte samen met de huiseigenaren nadat ze het huis in morningside/lenox park voor het eerst hadden gekocht, en ze zette de overgangsgrafiek en het blauwgrijze palet van de woonruimtes naar de keuken voort.

Draadgeborstelde wit eiken kasten in een tedere blauwgrijze vlek en een afzuigkap in een gelijkaardige wassing kiezen voor de staalachtige tinten van het eiland.

"het was ooit handig om die esthetiek in de keuken te halen", zegt bradley. "het is zo goed overgegaan. ". Het kwartsieteiland en de aanrechtbladen aan de rand, samen met een backsplash van de metrotegel, vormen de glanzende achtergrond voor antieke koperen armaturen, zoals koperen en matzwarte eilandhangers.

Ondertussen wachtten bradley en lehrich op een nieuwe kraan met een meer verfraaiing: gekruiste kartels op het contactloze mondstuk.

Kwartsiet dat rond de voorkant van de gootsteen is gewikkeld, zorgt ervoor dat de steen wat meer aandacht trekt.

Het planduo is het ermee eens: de keuken is moeiteloos, elegant en nu niet overdreven.

5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën

Vrolijke witte keuken van yvonne schoonmaken, hoe krijg je er net iets meer zin in - kwakkel

Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Schoonmaken, Hoe Krijg Je Er Net Iets Meer Zin In Kwakkel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : yvonne-kwakkel.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën