Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Frans Kooij Fko IKook Ideeën

Interieurontwerp jessica bradley interiors, (404) 846-3220; jessicabradleyinteriors. Com keukenontwerp laurie lehrich, cardea home, (404) 295-4453; cardeahome.

Com builder builders ii werkblad marmi natuursteen hardware en subway tegel backsplash waterwerken kraan ferguson ovale tafel rita van tritter feefer stoelen capitola stoel van palecek eiland krukjes beau studio verlichting hicks hanglamp door circa apparaten onderscheidende apparaten.

Vandaag deel ik onze zomerkeuken en zomerse eetkamertour met gemakkelijke seizoensinvloeden als onderdeel van de seasonal simplicity summer home tour series. Weet je nog dat je moeder als kind een 'kleuren'-feestje bijwoonde? waar alle buurtdames samenkwamen en een “kleuren”-expert hen zou vertellen welk “seizoen” ze waren? het was ooit bedoeld om u te helpen beslissen welke kleuren en tinten van hoge kwaliteit zijn die bij uw huidskleur passen,  om u te helpen uw opties op het gebied van kleding en make-up te bepalen.

De tinten en tinten die door uw "seizoen" worden aanbevolen, waren bedoeld om uw eigen natuurlijke schoonheid het beste te laten schitteren. Welnu, ik heb het gevoel dat als we het "seizoen" van ons huis zouden testen, het echt een "zomer" zou worden.

De lichte, frisse, etherische en energieverzadigde tonen van de zomer passen het beste bij ons thuis; terwijl de zon naar binnen schijnt via onze dakramen en het meer buiten glinstert met de belofte van perfecte, koele verfrissing.

Vandaag host ik de seasonal simplicity summer series! in feite loopt deze reeks de hele week door met enkele van mijn getalenteerde collega-bloggers die de fase van hun zomerseizoenhuizen delen voor jouw plezier en inspiratie! als je van een van de verschillende prachtige eigenschappen op deze hop bent langsgekomen, dan ben je welkom!.

Mijn naam is krista en ik blog hier al zo'n zes jaar. Je kunt hier meer over mij en de eigenlijke blog bekijken. Ik hoop dat je geniet van de tour van vandaag.

*ik deelde een verzameling van mijn bronnen, of soortgelijke vondsten, onderaan deze tour. We hebben onze keuken een paar jaar geleden gerenoveerd en het is nog steeds een van mijn favoriete ruimtes in ons hele huis.

Het uitzicht op het meer terwijl we hier werken is onze favoriet, net als het milde dat door onze muur van ramen naar binnen stroomt. Mijn keukenloper is waarschijnlijk mijn meest gemailde / becommentarieerde / gevraagde stuk in onze keuken.

U kunt uw eigen hier bestellen. (ps - we hebben dit gelijkaardige specifieke vloerkleed in de grootste afmeting in onze slaapkamer en een kleiner formaat in onze inloopkast).

Verse bloemen in de zomer… het mooiste, toch?! mijn ouders hebben een prachtige achtertuin en ik vind het heerlijk als mijn moeder haar bloemen met mij deelt. Het is geen echte citroenboom.

Maar vroeg ik je af? zoveel mensen hebben erom gevraagd! het is de schattigste kleine jongen en ik heb hem vorig jaar bij real canadian superstore opgehaald.

5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën

Vrolijke witte keuken van yvonne frans kooij - fko i-kook

Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Frans Kooij Fko IKook Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.i-kook.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Planken In De Keuken Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën