Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Luc Van Den Berg Caprice Decor Wandtegel Ideeën

Je kasten zouden niet al het plezier moeten hebben. Ga helemaal uit met een gedurfde vloer met blauw patroon. Als je er de voorkeur aan geeft om je witte keukengrafiek op te fleuren, naast dat je te ver uit je comfortzone stapt, wacht er een perfecte accentkleuring op je om het te proberen: blauw.

Van diepe marineblauwe tinten tot levendige, op de lucht geïnspireerde tinten, er is een blauw dat zeker perfect past bij uw huidige witte keuken.

Hoewel witte keukens echt op geen enkele manier uit de mode raken en al jaren een favoriet zijn, waarom zou je de trend nu niet persoonlijk maken door een accentkleur toe te voegen, zoals blauw? de kleur doet geen afbreuk aan je ontwerp, kan worden gebruikt met alle exclusieve interieurstijlen en is positief om een ​​kleur te zijn waar je jarenlang van houdt.

We hebben voor inspiratie 21 blauw-witte keukens van alle ontwerppatronen en maten verzameld. Wees niet bang om deze klassieke combinatie na te streven - we zijn er zeker van dat je er dol op zult zijn.

Op zoek naar blauwe keukenideeën? nou goed, je bent op de juiste plek. Blauw is zo'n traditioneel verlangen voor een keuken - gewaagder dan grijs maar nog steeds zeer leefbaar, het is geen verrassing dat het een van de topkeuzes is voor een keukenkleurenschema.

Het is ook fantastisch veelzijdig en er zijn zoveel kleuren om uit te kiezen die allemaal een volledig unieke look zullen creëren.

Dus of je nu wilt gaan voor een elegante marineblauwe keuken of een korenbloemblauw voor een meer amerikaanse sfeer, er zal hier een gedachte zijn om je geïnspireerd te krijgen.

Op kasten, muren of in je keukendecor, we behandelen veel manieren waarop je deze knallende trendtint in je ruimte kunt brengen. We zullen je bovendien vertellen welke kleuren bij blauw passen, zodat je je kleurcombinaties perfect kunt krijgen, en zoals altijd, zorg ervoor dat er hier ook genoeg budgetvriendelijke keukengedachten zijn.

Dus blijf scrollen om inspiratie op te doen. Als je gezegend bent met een keuken die veel natuurlijk licht krijgt, zoals deze super, waarom zou je dan niet langer helemaal blauw gaan.

Stem je kasten af ​​op je muren om een ​​dramatische, maar zeker gezellige en uitnodigende ruimte te creëren. We zouden voor deze look kiezen voor een zacht gedempt blauw over een grimmige marine en het houtwerk en de plafondverlichting behouden met wit of crème voor contrast.

Je moet ook lichter met de grond gaan, om het nog meer te laten lijken. Mogen we ook even de tijd nemen om die gehavende koperen werkbladen te respecteren? ze brengen een vleugje glamour, maar op een rustieke manier die helemaal past in deze devol keuken.

Als je van klassieke, elegante, extra veelvoorkomende keukens houdt, maar dol bent op de mode voor blauwe kasten, kies dan voor een schone, frisse witte achtergrond.

Je kunt de warmte toevoegen en het onderscheid balanceren met houten vloer en koperen hardware, plus een paar ronde kamerplanten om textuur toe te voegen.

5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën

Blauwe keuken met witte wandtegels luc van den berg caprice decor wandtegel

Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Luc Van Den Berg Caprice Decor Wandtegel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : lucvandenberg.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 6X Galerij Toilet Inspiratie Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 5X Prachtig Perfecte Room Dividers Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën