Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Hanceley In Allerlei Kleuren Te Koop Tegels & Ideeën

Neutrale liefhebbers, deze is voor jou. Zelfs als je er niet van houdt om te ver van een volledig witte keuken af ​​te dwalen, kan het toevoegen van een vleugje blauw wat kleur brengen en toch de ruimte er mild en luchtig uit laten zien.

Kies een statement mild met blauwe tinten en voeg wat blauwe accessoires toe zoals vazen ​​en servies om de kleur in de kamer te verspreiden. We houden ook van het geel en groen in deze keuken - het doet ons verlangen naar de lente - maar je zou het kleurschema constant kunnen veranderen met de seizoenen, waarbij blauw als kerntint behouden blijft.

Hoewel blauw en zwart geen combinatie zijn die je vaak in interieurs ziet, kan het toevoegen van een paar donkere kleuren aan een volledig blauwe keuken een vrijwel chique en dure sfeer creëren.

Ondanks dat het in deze keuken zulke vergelijkbare kleuren zijn, contrasteert het zwart in de verlichtingsarmaturen en de barkrukken duidelijk met het blauw en maakt het het ook gronder, waardoor het meer eigentijds aanvoelt.

Als je in de verleiding komt om nog donkerder te gaan dan een blauwe keuken, bekijk dan ook onze zwarte keukengedachten. Blauw en groen nooit gezien? nou, neem gewoon een kijkje in deze keuken en probeer dat te rechtvaardigen.

Donkerblauwe kasten, mintgroene muren, een marmeren achterwand en gouden accenten dragen bij aan de droomkeuken. Het is kleurrijk ja, maar voelt tegelijkertijd duidelijk klassiek en leefbaar aan.

De kleuren zijn sprankelend en levendig, maar verzwaren de ruimte niet. Kortom, deze keuken bewijst dat je plezier kunt hebben met kleur en toch een ruimte kunt creëren die elegant en tijdloos is.

Deze coole, eigentijdse keuken van naked kitchens bewijst alleen maar met hoeveel exclusieve stijlen blauw kan werken. De kasten zijn eigenlijk simpel, dus daar heb je je moderne beleving, maar de schitterende kleuren maken het een speelse ruimte en die vloer! het zijn echt teruggewonnen planken van een schoolgymnasium, dus je krijgt gewoon de vreemde kleuren van de markeringen - geniaal.

Het gebruik van schaduw in je keuken is een hoogwaardige manier om 'zones' in je ruimte te creëren. U kunt grotere of open grafische keukens schetsen en slopen door het gebruik van unieke kleuren in verschillende gebieden.

Zie hoe in deze keuken een neutrale achtergrond is, en er kan een mix zijn van witte en blauwe kasten. Heb het blauwe eiland in het midden, scheidt het van de kasten rond de randen van de kamer, waardoor het het brandpunt van de keuken wordt.

Bovendien zijn de onervaren tegels ook ongebruikelijk op de plaats rond de kookplaat, waardoor het weer logisch is zoals elke andere 'zone'.

5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën

Blauwe keuken met witte wandtegels hanceley in allerlei kleuren te koop tegels &

Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Hanceley In Allerlei Kleuren Te Koop Tegels & Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tegelsentegels.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 6X Super Goed Industriele Inrichting Ideeën 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Tips Ideeën 6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën 5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 6 Klassieke Slaapkamers Van Eyesnights Only Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5X Galerij Groene Accessoires Woonkamer Ideeën