Kleine Keuken In Spaans Appartement Spaanse Galeien 80 Ideeën

Mediterrane keukens hebben unieke charmes door hun kleuren, decors en materialen. Keuken in spaanse stijl is wereldwijd populair, zelfs voor een modern huis of appartement. Je kunt er veel elementen uit halen om je keuken op te fleuren.

Kleurrijke tapijten, decoratieve tegels en stenen worden onderscheiden in spaanse keukens. Warme tinten zijn bovendien prominent aanwezig en weerspiegelen hoe de keuken in het spaans dienst doet als sociale ruimte of familieruimte.

Haal je idee uit deze 17 ideeën. De spaanse keuken combineert levendige kleuren om warme, rustige effecten te krijgen. Deze keuken heeft karmozijnrode zeshoekige tegels die mooi passen bij turquoise kasten.

Het lichtbruine aanrechtblad en de crèmekleurige wanden brengen de look in evenwicht. De onderbouwspoelbakken kijken uit op twee enorme ramen, waardoor natuurlijk licht en sprankelende lucht de keuken binnen kunnen komen.

Glazen kastdeuropeningen pronken met het keukengerei en keramiek. Deze hypermoderne spaanse keuken heeft een ranchmodel, met uitstekende houtfactoren en een lang keukeneiland dat dienst doet als tafel.

De witte en houttinten zorgen voor een warme uitstraling, maar decoratieve tegel-backsplash en hanglampen geven het ontwerp meer pit. Stijlvolle schelpen flankeren de kachel en ventilatie.

De spaanse keuken straalt aan alle kanten luxe uit. Gedecoreerde tegels dienen als achterwand. Marineblauw spaans keukendecor zorgt voor een dramatische look. De donkere ondergrond en opvallend decoratieve tegels benadrukken het drama.

Een tapijt met een eenvoudig patroon en koperen lampen minimaliseren de "duisternis", inclusief warmte in de keuken. Patronen zijn uitstekend in deze witte keuken. De houten grond en betegelde backsplash.

Toegang. De eigenaar koos voor witte muren en lichtbruine kasten. De middellandse zee. Deze keukenideeën in spaanse stijl leveren de warmte van mediterrane eigenschappen aan uw moderne huis.

Siertegels, houten elementen, mooie lampen en warme tinten maken elke keuken extra charmant. Vergeet niet voldoende natuurlijk mild in de keuken toe te laten. Hannah cecil gurney's flat in west-londen is een feest van luxueuze kleuren, textuur en patronen - geen schok gezien het feit dat haar vader het hoofdkantoor had van de handgemaakte behangorganisatie de gournay.

'door de keukenmuren te bekleden met bladgoud en het houtwerk turkoois te schilderen, voelt het kleine kookhuisje aan als de binnenkant van een heerlijke chocoladedoos'. De kamer is ooit ontworpen met gezelligheid in het achterhoofd; het is de enige ruimte waar het plafond niet is hersteld naar een dubbele top en het wengé-werkblad ooit specifiek werd gekozen om 'gezelliger en warmer dan steen' te zijn.

Ontwerpers van de spaanse site el mueble besloten om op een klein, naar de huidige maatstaven, condominium van 50 m² te laten zien hoe je een ingetogen ruimte kunt voorbereiden, zodat je binnen het geheel kunt plaatsen dat je nodig hebt voor het leven en zelfs thuis werken.

Voor het gemak zijn de woonkamer en keuken-eetkamer logisch in hetzelfde open huis geplaatst - het groeide uit tot een opmerkelijke regio voor gevestigde bedrijvigheid samen. Laconieke en praktische scandinavische mode kwam te hulp, maar de auteurs verwaterden het met hoogwaardige spaanse warmte en gezelligheid.

Exclusiviteit: neem contact met ons op als u deze foto met exclusieve rechten wilt licentiëren. Ik ben het ermee eens dat 'compact' beter is dan 'klein', als je wilt zeggen dat de meting nu geen probleem is.

4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën

Kleine keuken in spaans appartement spaanse galeien 80

Kleine Keuken In Spaans Appartement Spaanse Galeien 80 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.cadzand.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nisje In De Badkamer Ideeën 5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5X Nieuw Eyecatchers Industrieel Interieur Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 6 Witte Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 5 Slaapkamertrends Lente 2020 Ideeën