Kleine Keuken In Spaans Appartement Buenavista (Spanje Picassent) Ideeën

Mensen zullen je beter kunnen helpen als je ons vertelt hoe je dit gaat gebruiken. Schrijf je naar een vriend? schrijf je een beschrijving voor een advertentie? of heb je iets anders in gedachten?.

Omschrijf de zin waarin je dit gaat gebruiken, als het voor iets is dat je schrijft. Een nieuwe franse raam, die uitkomt op het terras, zorgt voor een lichte woonkamer en keuken. Sagrada familia is te zien vanaf de doorgang waar dit condominium zich bevindt.

Traditionele rasilla terracotta tegels op het terras worden aangevuld met twee village stoelen van kettal, toegankelijk bij studio italia. In de badkamer zijn ook schilderijen te vinden; een illustratie met behulp van martina manyà zit op de verwaandheidsteller.

Er zijn veel kunstwerken in deze ruimte; milde stromen in een slaapkamer aan het einde van de gang met gebogen plafond. De woonkamer is voorzien van een mags soft sofa van hay en een kettal zig zag-poef.

Erboven hangt een schilderij van piero servoli. Dit kleine spaanse condominium ademt kleur, imago en persoonlijkheid terwijl het op een steenworp afstand van de sagrada familia woont.

Elke dag in de wijk eixample in barcelona gaat de reizigersmassa naar de beroemde ambitieuze kerk van antoni gaudí, de sagrada familia, kijken. Ze weten dat er genoeg genialiteit in dit meesterwerk zit om zich in te baden.

De italiaanse architect andrea serboli is, net als alle bewoners van het gebied, bekend met deze kennis. Loop een paar meter door een rustige doorgang naast de kerk en je ontdekt zijn appartement, magnetisch en schitterend, gelegen op een bovenverdieping.

Vorig jaar werd het persoonlijke huis gekocht via serboli en onderging het een volledige renovatie met de hulp van zijn vriend en collega matteo colombo. Hoewel veel van de originele armaturen na ernstige verwaarlozing onomkeerbaar waren gebroken, zagen de architecten, die medeoprichter waren van colombo en serboli architecture (casa), de mogelijkheid om van de flat een wonderkammer te maken: een rariteitenkabinet - in overeenstemming met de duitse uitdrukking - de plaats waar objecten uit de zich ontwikkelende eclectische verzameling dingen van de eigenaar facet naast elkaar kunnen staan.

Het is een mode die in het midden van de 16e-eeuwse europa op een bepaald moment in het zogenaamde age of exploration als een paddestoel uit de grond geschoten is en een die netjes de lange geschiedenis van de regio weerspiegelt van greep naar de sierteelt.

Het gebouw, een product van de catalaanse art nouveau, die aan het begin van de 20e eeuw door spanje trok, is bovendien decoratief; net als andere woonblokken in de buurt, steken ijzeren balkons, alle bochtige lijnen en kronkelende vormen, modernistisch uit de gevel.

4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën

Kleine keuken in spaans appartement buenavista (spanje picassent) - booking.com

Kleine Keuken In Spaans Appartement Buenavista (Spanje Picassent) Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.booking.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Verzameling Haal Zomer Huis Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5X Tegels Met Patroon De Badkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën X Inspiratie Voor Woonkamer Tips 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 5X Elegant Douche Plafond Ideeën 5X Verzameling Buitenhaard De Tuin Ideeën