Gezellige Keuken John En Juli Ferienhaus Catrien Nes Ameland 26 Bewertungen Happynes Ideeën

Dillon's of timoleague is een klein, mooi restaurant met een zeer gastvrij ecosysteem en ongelooflijk eten. Gevestigd in een oude amerikaanse winkel/bar blijven alle belangrijke, bepalende kenmerken behouden.

Robuuste houten toonbanken en kasten gaan hand in hand met eenvoudige maar zeer stevige tegels, in het soort kleurencombinaties die zo krachtig zijn dat je niet eens merkt dat ze een effect hebben op je humeur totdat je bent opgevrolijkt.

Allemaal badend in de heerlijk milde, alleen grote etalageprisma's kunnen in elke kamer worden gegoten. Twee aperitieven zetten het vrolijke proces voort. Aperitieven verdienen niet vaak een punt, maar die van mijn partner - dw - was zo mooi, zo eenvoudig dat het bijna de reis naar de meanderende arigideen rechtvaardigde.

Het was een zelfgemaakte vlierbloesemsiroop, aangemoedigd met alcoholische bruis en verfrissend zacht en zo perfect als een eerste handeling als je je maar kunt wensen. Als je haast hebt, kun je misschien de finale van de vlierbloesem van dit jaar vastleggen en je eigen maken, het is gemakkelijk en zo de moeite waard.

Ik had het gemakkelijkste en lekkerste aperitief dat er is - een pint goede portier. Dw ging verder met gekonfijte eend met appelgelei, kikkererwten en olijvenpuree. Het was echt waar en de eenvoudige, beproefde mix van eend en appel, een steunpilaar van ouderwetse sportkoken, bewees waarom het zo'n betrouwbaar partnerschap is.

Mijn starter was de gevoelige hyperlink in de avond. De gegrilde oesters met citroen- en basilicumboter voldeden niet aan de normen van het huis. De boter overmeesterde elke smaak die de oester had kunnen hebben en neutraliseerde de punch van de schaaldieren - wat tenslotte de raison d'être van oesters is.

Drie van de zes hoofdgerechten waren ook vis. Dw koos voor een en wat een terechte voorkeur bleek. Ooit was het een uitzonderlijk bord gegrilde griet met geroosterde venkel (uit de tuin), naar gember geurende snijbiet, mossel en witte wijnbouillon.

Brill blijkt een van die onbeminde vissen te zijn, altijd in de schaduw van een of andere vis van het moment, misschien zoiets als zeebaars. Hoewel het een mysterie is waarom het zeebaars wordt genoemd, is er geen andere variëteit aan deze kant van de atlantische oceaan.

Het kiezen van een visgerecht gaat tegenwoordig gepaard met zoveel vragen over conservering en morele zaken. Maar niet hier. Elk gerecht was volledig gebaseerd op lokale vis, geleverd met de hulp van nabijgelegen visverkopers, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Mijn hoofdpad was ooit een gelegenheid van lam. Beschreven als een trio van west cork-lamsvlees, bestond het uit geroosterde karbonades, gestoofde schenkel en een muntachtige lamspasteitje met romige champ in zijn eigen jus.

Deze openbaringen aan een enkel medium werken niet continu, maar dit deed het voortreffelijk. Sappige karbonades, deegachtige schenkel en een vleugje munt om het bolvormig te maken.

Allemaal heerlijk, de ene smaak, de ene textuur die de andere plaagt. Een echte aanrader voor lamskwijlende carnivoren. Desserts waren een prachtige kom panna cotta en aardbeien - gedrenkt in drank - en een eersteklas pavlova, allemaal vers, veerkrachtig fruit, hartchirurgische room en een knapperige suikerhit.

De wijn veranderde een beetje in de richting van duur (€ 42,00) voor een gewone toewijzing op zaterdagavond, maar het was het waard. Als je het minste excuus hebt om het te vieren, gebruik het dan om grapillon d'or gigondas te proberen.

Het komt van een van die wijngaarden met een lage output en is een specifieke combinatie van grenache en wat syrah. Het werkt heel goed.

4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën

Gezellige keuken john en juli ferienhaus - catrien nes ameland 26 bewertungen happynes

Gezellige Keuken John En Juli Ferienhaus Catrien Nes Ameland 26 Bewertungen Happynes Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.happynes-ameland.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën 5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 6X Beton De Badkamer Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 6X Afbeeldingen Balkon Tegels Inspiratie Ideeën 5X Trend Afbeeldingen Interieur Woonkamer Ideeën 2X Inspirerende Badkamerverbouwing Lana Ideeën 6X Houten Vloer Badkamer Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën