Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Wandtegels Voorbeelden 26X Ideeën

Ruw ontwerp van de keuken, ik vind de achterwand eigenlijk niet zo mooi om op te vallen, dus niet echt enthousiast over de rechthoekige onder de kap. Als we zouden betegelen, zou je naar elk raam gaan, en naar het plafond, of de totale muur doen.

Ik ben benieuwd naar een wit/gebroken witte metrotegel. Als je keukenkasten hebt die tot aan het plafond gaan, zal ik je laten zien waarom ik veronderstel dat je backsplash-tegel in de keuken ook naar het plafond moet gaan.

Dit is een keuken in een nieuw huis waarover ik tijdens het bouwproces heb geraadpleegd. Mijn consument wilde een neutraal greige kleurenschema met kruidenfactoren en een eenvoudige, maar hoogwaardige uitstraling.

Het begon allemaal met dit geweldige aanrecht dat ze al had gekozen om in de nieuwe keuken te gebruiken. Tenzij je aanneemt dat dit onderhoudsarm marmer is, is het echt onderhoudsarm kwarts.

Toen het klaar was en het gezin er introk, kwam ik terug om het huis in te richten en een paar extra suggesties voor het huis te doen. Hoewel je backsplash-tegels vaak alleen tot aan de bovenste kasten ziet, ziet het er allemaal uitstekend uit om het tot aan het plafond te brengen.

De traditionele metrotegel omlijst het raam gewoon prachtig. Je kunt zien dat er vroeger geen behoefte was aan accenttegels achter het assortiment. In feite zou een drukke accenttegel eenvoudigweg zijn afgeleid van de gemakkelijke schoonheid van het keukenontwerp.

Ik heb zojuist gordijnpanelen in dit materiaal besteld voor de aangrenzende ontbijtruimte, en ik kan niet wachten om weer wat lager te gaan zitten om nog meer te stylen.

Nog een tip: als het allemaal mogelijk is, breng je kasten dan tot aan het plafond. Zelfs als de bovenste panelen nep zijn (zoals in mijn keuken), lijkt het plafond hoger en lijkt de ruimte groter.

Betegelen tot aan het plafond doet hetzelfde, maar dat kan natuurlijk niet als je kasten niet helemaal omhoog gaan. Felicitaties aan amy winningham en barbara strickland voor elk een paar 3-daagse early bird-passen voor the country living fair net buiten nashville van 23-25 ​​april! als je gaat, kom dan daar voor me staan ​​en zeg: "hé!".

Mijn expert psychological stager-cursus is over een paar weken - lees daar hier meer over. Lees hier meer over mijn boeken en video's. Vraagt ​​​​u zich af hoe buitensporig de muur is om uw backsplash-tegel in de keuken te nemen? ik deel een prachtig keukenvoorstel om je te helpen de plaats van jou te bepalen!.

Elke keuken is anders, maar vaak is de lastigste plek om erachter te komen waar je je backsplash-tegel kiest om op te geven, rond je keukenraam. Een alternatief is om rond het raam en helemaal tot aan het plafond te betegelen, zoals deze uitzonderlijke keuken ontworpen met studio mcgee die je hier extra kunt zien:.

5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën

Keuken achterwand tegels tot plafond wandtegels voorbeelden - 26x buitenlevengevoel.nl

Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Wandtegels Voorbeelden 26X Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.buitenlevengevoel.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën 6X Badkamer Tegels Kopen Tips Ideeën 6X Verzameling Haal Zomer Huis Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 6X Axor Urquiola Badkamercollectie Ideeën 6X Mooi Feng Shui Inrichting Ideeën 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën