Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Advies Over Keukenwerkbladen? Info & Tips Van Hornbach Ideeën

Enkele verschillende mooie voorbeelden van backsplashes tot aan het plafond zijn te zien in deze keuken door middel van caldwell en johnson, deze keuken door amber interiors te gebruiken en deze prachtige keuken met metrotegel.

Een andere optie is om de tegel lager te eindigen. Sommige mensen kozen ervoor om hun backsplash-tegel te stoppen aan de onderkant van hun bovenste kasten of gewoon een paar centimeter erboven.

Meestal wordt een stuk bullnose- of potloodtegel gebruikt op het punt waar de tegel eindigt en de onbewerkte muur begint. Een mooi voorbeeld is de carrara-marmeren visgraattegel in de mooie keuken van zdesign at home, waarvan je hier meer kunt zien:.

Een ander voorbeeld van een backsplash-tegel die dicht bij de basis van de kast stopt, is deze grootschalige backsplash met visgraattegels - u kunt hier meer van dit klassieke kusthuis zien:.

Anderen kiezen ervoor om de tegel ergens in het midden weg te laten (tussen de basis op de kasten en het plafond) zoals je kunt zien in deze buitengewoon goede keuken via christine donner of in deze schoonheid via keukens via eileen.

En wat als je open rekken hebt? ik vind het geweldig hoe south harlow interiors de backsplash-tegel in deze opmerkelijke keuken behandelde en eindigde aan de basis van de bovenste open plank (je kunt hier extra afbeeldingen van deze prachtige keuken zien):.

Zoveel keuzes - welke lijkt je favoriet te zijn? vind je het leuk om een ​​backsplash-tegel helemaal tot aan het plafond te laten lijken of kies je ervoor om het lager te eindigen? laat me begrijpen wat je denkt!.

Vroeger was een betegelde keukenachterwand eenvoudig. We kozen een piek die naar de basis van onze keukenkasten liep en tot deze hoogte op de tegels plakte. Maar heb je op dit moment gezien dat ontwerpers met zoveel alternatieven komen?.

Met unieke ontwerpen van tegels en interessante lay-outs voor keukens hebben we veel meer keuzes om te overwegen. We hebben nu pantry's, bijkeukens, raamspatborden, aankondigingseilandbanken en unieke opties voor wandkasten en afzuigkappen, dus het plannen van spatwanden om hiermee te werken kan een uitdaging zijn.

Ik heb enkele ideeën om je hier te laten zien - er is niet altijd een goed of fout - gewoon exclusieve effecten. Kijk welke je voorkeur heeft. Als je lage kasten en bovenkasten hebt met een ingebouwde afzuigkap, dan zijn je opties eenvoudig.

De hoogte van de achterwand is typisch 600mm en dit blok kan je in zijn geheel betegelen. Eenvoudig. Dit werkt goed als u de voorkeur geeft aan een functietegel, omdat deze op de juiste manier wordt omsloten door een werkblad en schrijnwerk.

De tegels kunnen van bovenaf verlicht worden en het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit.

5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën

Keuken achterwand tegels tot plafond advies over keukenwerkbladen? info & tips van hornbach

Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Advies Over Keukenwerkbladen? Info & Tips Van Hornbach Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hornbach.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 5X Klein Balkon Inspiratie Tips 5 Zuiver Dice Spotjes Spot Light Dice2 Led Koper Kopen? 4 Zelfmaak Ideeen Kerst Diy Home Is Where My Thought Lies 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 6X Galerij Toilet Inspiratie Ideeën 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 6X Mooi Garagedeuren Aan Huis Ideeën 5 Douche Met Glazen Wand Online Gratis Offerte Opvragen 4 Vloerkleed In Huis Ideaal Voor Een Eettafel 4 De Echte Leuke Woonwinkels 15X Leukste In Eindhoven & Tilburg 6 Moderne Minimalistisch Witte Slaapkamer Suite Ideeën X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën