Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Glazen Hoog □ Exclusieve Woon En Tuin Ideeën

Als je een kenmerkende muur hebt met een raam en op maat gemaakt schrijnwerk, en je gebruikt een functietegel, dan heb je misschien het gevoel dat je een geschikt afkappunt wilt vinden.

600 mm hoog is normaal gesproken een goede vuistregel en eindigend bij de lage fase van de kasten zorgt u ervoor dat u de bovenkant van het plafond behoudt.

Houd de muurkleur eenvoudig en zorg ervoor dat als u de tegels beëindigt, naast het verbinden van zowel kasten, raamarchitraaf als plafond, u een geschikte afdekking gebruikt om ervoor te zorgen dat de randen goed worden voltooid.

Wat vind je van het idee om de hele muur te betegelen met metrotegels? dit is van het pad hoe ze waren ontworpen om te worden gelegd en dit verlost van het gedoe om een ​​afgesneden punt te vinden.

Ik denk bovendien dat het een uitstekende formaatverklaring kan afleggen. De tegels tot aan het plafond werken zo goed in de keuken erboven, omdat de eigenaren een karakteristieke afzuigkap en planken hebben en dit geeft je een schone en eenvoudige achtergrond voor deze stukken.

Als je een tegel ontdekt waar je echt dol op bent en die de textuur die het aan het schema geeft leuk vindt, is er geen reden om deze niet langs de muur te verlengen, rond de ramen van het huis tot aan het plafond.

De zwarte metrotegel op de onderstaande foto is gekozen om het prachtige zwarte raam in te kaderen, maar ook om de aandacht naar het groen buiten te trekken.

Als de zwarte tegels 0,33 van de weg omhoog waren gestopt, zou het uiterlijk onsamenhangend en rommelig zijn geweest en als de muur wit was geweest, zou het raam, als alternatief dan het uitzicht, het statement zijn.

Dit is absoluut een statement-look en met de waarde van tegels en arbeid, nu geen minder kostbare optie, maar het kan echt het overwegen waard zijn. Je wandtegels hoeven geen metrostijl te zijn.

Als je een ander profiel hebt waar je van houdt, kan dit ook naar het plafond worden gebracht. Zorg er gewoon voor dat het eindresultaat niet te druk meer is.

Als je een vorm als een zeshoek hebt, zorg er dan voor dat het een eenvoudige tint is die bij de keuken past. Kom niet in de verleiding om ongebruikelijke vormen en kleuren te combineren als u een volledige muur betegelt, omdat dit afbreuk kan doen aan het uiterlijk van de standaard keuken.

Als ik een keuken heb met een bijkeuken of een aparte bijkeuken, gebruik ik vaak een eenvoudige tegel in deze gebieden, maar ga verder met de aankondigingssteen van het werkblad in de keuken.

Omdat deuropeningen open blijven, moet u ervoor zorgen dat de tegels en de steen goed samenwerken. Een combinatie van steen en tegels kan ook goed werken in een keukenontwerp waar je een afgesloten spatscherm hebt achter de top van het fornuis en dan een aparte sector voor het aanrechtgedeelte.

Je hebt echt alleen een spatscherm van ongeveer 10 cm nodig op de gootsteenwand (of de hoeveelheid ruimte tussen het werkblad en het raam). In plaats van te rommelen met tegels voor dit gebied, ga ik graag door met het stenen werkblad voor dit gedeelte.

5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën

Keuken achterwand tegels tot plafond glazen - hoog □ exclusieve woon- en tuin

Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Glazen Hoog □ Exclusieve Woon En Tuin Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hoog.design

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Terrasoverkapping Laten Maken Tips X String Art Letters Tips 6X Elegant Marokkaans Interieur Ideeën 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën 6X Chique Badkamer Ontwerp Mooie Materialen Ideeën 5X Laatste Diy Met Plant Ideeën 4 Wit Interieur Tips White Om Je Woning Warm En Gezellig Te Brengen X Schoolbord In Interieur Tips 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5X Tips Kleine Badkamer Ideeën 6X Strak Landelijk Interieur Tips Bloemenprintje In De Woonkamer Upcycling Is Hot, Zowel Keuken Als Badkamer 5X Kussens Met Opdruk Tips 6X Krukjes Met Vacht Tips