Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Coating Of Ideeën

Er is zeker geen reden voor u om de tegels of steen op de 2d-muur te verlengen om de hoogte van de tegels op de topwand van het bereik te bereiken.

Behandel elke muur één voor één en vind de eersteklas oplossing voor dat gebied in plaats van een one-dimension-fits-all oplossing. Subway-tegels zijn erg fantastisch als achtergrond voor een kast.

Vaak zou dit onmiskenbaar wit zijn, maar de tegels hier geven textuur en interesse. In combinatie met een stenen achterwand is dit een interessante aanpak.

Als je het idee om de hele muur te betegelen leuk vindt, maar een metrotegel te overweldigend vindt, dan kun je kleinere mozaïektegels mengen met een metrotegel, zoals in de afbeelding hieronder.

Een van mijn huisdieren die een hekel heeft aan een betegelde keukenachterwand, is dat het gewoon op een muur moet staan ​​​​zonder een afdekking of eindpunt.

Als u geen bovenkasten heeft en u niet liever tot aan het plafond betegelt, moet u overwegen hoe u de tegels wilt afwerken. Als u doorgaat met dezelfde kleur, kunt u vaak een meer naadloos uiterlijk krijgen en dit kan goed werken.

Een porseleinen afdekking kan werken, maar kan soms meer typerend lijken voor de stijl die u probeert te bereiken. Als u kiest voor een meer geavanceerde verschijning, kunt u overwegen een plank te installeren.

Deze bevat de betegelde achterwand die helpt om er een functie van de ruimte van te maken en is tevens een hoogwaardig designdetail. Denk dus altijd goed na over de volledige plattegrond van uw keuken en ga bij het plannen van een achterwand uit van het plein.

Ik hoop dat u hiermee een idee heeft gekregen voor uw nieuwe keukenontwerp. Vergeet niet om mij te volgen op je sociale media naar keuze voor honderden extra inspiratie.

Ik heb veel geweldige feiten in mijn bibliotheek - klik hier: gratis bronnenbibliotheek voor e-books en checklists om u te helpen bij uw volgende renovatie-/bouwopdracht.

1) het muurgebied rond de gootstenen wil bedekt worden met waterdruppels en spatten. Roestvrijstalen tegels zijn de beste optie voor een tin-achtige backsplash.

Ze zijn handig om glad te vegen en te conserveren en, in tegenstelling tot keramische tegels, is er geen voegmiddel om schimmel te geleiden.

Kies voor dit gebied tegels met een kleiner herhalingsmonster dat in verhouding tot de ruimte tussen de kasten en het aanrecht verschijnt.

Bovendien introduceert een tinnen backsplash een gestructureerd tijdverdrijf in de keuken en past het in elke stijl - van hedendaags tot retro, en victoriaans tot boerderij.

2) voeg in de badkamer een tinnen plafond visueel toe aan de achterkant van een wastafel op een voetstuk of een vrijstaand bad. Kies een afwerking die nu niet te glanzend is, zodat je in een kleine ruimte niet te maken krijgt met harde reflecties van verlichtingsarmaturen.

3) breng uw plafond naar ooghoogte. Gebruik tinnen plafondtegels om dimensie toe te voegen aan scheidingswanden of een enkele muur in de keuken of badkamer.

Hang een spiegel aan je metalen wand voor drama en een extra open look. Zoals elk jaar ziet 2021 een verandering in trends. Terwijl sommige van deze trends ons achter de oren krabben, maken anderen ons een beetje enthousiast.

Een van de belangrijkste keukenontwikkelingen die u in 2021 kunt verwachten, is bijvoorbeeld een backsplash in de keukentegel op plafondhoogte.

Sluit even je ogen en fotografeer een keukenachterwand. De kans is groot dat je je een betegelde lay-out hebt voorgesteld die van de bovenkant van het aanrecht tot de onderkant van de kasten reikt.

5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën

Keuken achterwand tegels tot plafond coating of inrichting-huis.com

Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Coating Of Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Geweldig Fotos Drukken Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 6X Axor Urquiola Badkamercollectie Ideeën 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 6X Trend Tinten Donkerder Ideeën 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 6X Badkamer Tegels Kopen Tips Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6X Badkamer Met Bad Ideeën