Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Nobilia Keukenblok Würzburg 330 Cm Alpinewit Mat Voordelige Eik Provence Compleet Met Kookplaat Ideeën

In tegenstelling tot vroeger wanneer men aan backsplash denkt, verlegt 2021 de grenzen. Deze nieuwe mode is opvallend, verbluffend en een die zeker een tijdje zal bestaan.

Nu huiseigenaren kasten voor open planken afschaffen, blijft er een extra wandruimte over, die veel nieuwe deuren opent voor design. Door een backsplash op plafondhoogte te implementeren, bereikt u een paar dingen.

De eerste en meest voor de hand liggende is de sprankelende moderne uitstraling die u naar uw keuken zult brengen. De 2e is de introductie van een focuspunt (mocht je ervoor kiezen om op deze manier te betegelen).

We komen hier in het volgende gedeelte nog op terug. Ten slotte helpt een hoge achterwand om alle elementen van uw keuken te verenigen die er anders ook uit zouden kunnen zien als een ongelijk ontwerp, zonder een aantrekkelijke stroom.

Laten we, zoals beloofd, opnieuw cirkelen om een ​​brandpunt te laten groeien. In veel keukens ontdoen huiseigenaren zich van kasten en neigen naar een open look, met name de kachel.

Deze ruimte wordt nu de beste plaats om een ​​focale tegel-backsplash te maken. Door te beslissen over tegels die specifiek zijn voor de omliggende backsplash, grijp je snel de aandacht van gasten.

Als u echter op zoek bent naar een subtielere uitstraling, is het de beste keuze om tijdens de hele backsplash bij één tegel te blijven. De truc om een ​​naadloze, gebaseerde backsplash te laten groeien waar mensen ontzag voor zullen hebben, is door neutraal te blijven.

Zachte kleuren van grijs, bruin en wit passen meestal in elke indeling zonder de ruimte over te nemen. Als je eenmaal hebt bepaald welk formaat gezond is met je doelen, is het tijd om je met de leuke dingen bezig te houden - het kiezen van je materiaal.

Van glas tot keramiek, van graniet tot marmer, de kansen zijn werkelijk oneindig en worden bepaald door niet-publieke smaak. Ongeacht welk pad u kiest, een tegel-backsplash is functie en pracht gecombineerd.

Neem vandaag nog contact met ons op via (781) 595-4859 voor meer statistieken over hoe italmarble uw keuken of badkamer naar nieuwe hoogten kan brengen. Hoi! fijne maandag.

Eh, ik bedoel woensdag! ik kan niet geloven dat we al in de maand februari zijn! ik bedoel, ja januari was lang, maar serieus, de tijd lijkt voorbij te vliegen! ik heb zoveel projecten waar ik midden in zit, en tijd vliegen ondersteunt me niet langer om productief te zijn! lol! ik heb wel een snelle post voor je over hoe ik onze keukenmuur heb betegeld als fase van de keukenrenovatie die we onlangs hebben voltooid! lees verder als u geïnteresseerd bent om te leren hoe u een muur of backsplash kunt betegelen!.

Het was zo'n ongelooflijke mastering-trip voor mij omdat ik nooit eerder een factor had betegeld, en ik was ooit in de positie om dit uit te werken. Zelfs nadat er zoveel fouten waren gemaakt! met dat vermogen kun je het eerlijk gezegd net zo goed doen en misschien zal dit bericht je ervan weerhouden dezelfde fouten te maken!.

Een muur betegelen is echt eenvoudig, ik zou zeggen minder ingewikkeld dan iets anders betegelen. Als je alleen een backsplash hebt om te betegelen, heb je nog meer geluk! lol! ik heb in het oog dat een vloer in ons toilet en een douchevloer betegeld is.

En ze stelden hun eigen kennis van rondingen op! lol! je hoeft niet zo goed te zijn in tegels om een ​​statement wall te maken, maar wel om een ​​vloer te maken! het proces is echt tijdrovend, maar het is niet langer moeilijk.

5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën

Keuken achterwand tegels tot plafond nobilia keukenblok würzburg 330 cm alpinewit mat voordelige eik provence compleet met kookplaat

Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Nobilia Keukenblok Würzburg 330 Cm Alpinewit Mat Voordelige Eik Provence Compleet Met Kookplaat Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : top-shelf.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Laatste Complete Woonkamer Inrichting Ideeën 6X Mooi Blauw Badkamerontwerp Ideeën 5 Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 6X Planten Voor In De Badkamer Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 6X Prachtig Chaise Longue Interieur Ideeën 5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Prachtig Diy Kerstdecoratie Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 6 Klassieke Slaapkamers Van Eyesnights Only Ideeën