Mooie Keuken Gjovik House Project Grijs Interieur Ideeën

Minimalisme en ingetogen stijl lijken geenszins goed samen te gaan als het gaat om structuur en interieurinrichting. Maar de architecten van de bekende deense studio norm architects zijn erin geslaagd een huis te laten groeien waar de minimale stijl tegelijkertijd oprecht gelukzalig is.

Het is de uitdaging van een mooi huis in de stad gjøvik, een uur van oslo, en met uitzicht op het mjøsa-meer en het omliggende bos.

Het pand bestaat uit zes onderling verbonden blokken die een "gebroken-plan"-diagram creëren, de plaats waar de delen van het huis vrij worden gedefinieerd door middel van hoeken en niveauveranderingen.

De zes blokken zijn bekleed met hout en passen perfect in de omgeving. Een uur ten noorden van oslo, op een majestueuze heuvel met uitzicht op de noorse bossen en het mjøsa-meer, ligt het gjøvik-huis; een modern en minimaal clusterhuis gecreëerd door norm architects.

Het gjøvik-huis, bestaande uit overlappende kubussen van onderscheidende afmetingen, zorgt voor een intiem en dynamisch familiehuis met materialen, graden en ingebouwde, op maat gemaakte meubels die een minimaal maar warm en afgelegen gevoel geven.

De residentie omarmt sierlijk het heuvelachtige terrein en versmelt op een bescheiden en natuurlijke manier met de omgeving. Na het klimaat volledig te hebben bekeken tijdens het ontwerpen van het huis, was de gedachte achter het huis in clusterstijl om het huis een comfortabel en uitnodigend gevoel te geven, waar je in werkelijkheid kunt overwinteren terwijl je beschutting zoekt tegen de ijskoude dagen van de scandinavische winter.

Het huis bestaat uit 6 kubussen die elkaar in plattegrond en doorsnede overlappen. Dit creëert een zalig universum vol hoekjes en gaatjes, en met een constant schokkende stroom.

Terwijl je door het huis beweegt, dwaalt het oog van de ene kamer naar de andere, weer naar de volgende, wat een heerlijk gevoel van diepte toevoegt.

De verwevenheid wordt nog eens onderstreept met behulp van de materiaalwens. Vloer wordt wand en wand wordt vloer in een steeds veranderende wereld van beton, hout en subtiele, warme tinten.

Het feit dat het merendeel van alle meubels is ingebouwd, draagt ​​bij aan de zachte, maar minimale uitstraling in dit unieke familiehuis.

Geplaatst op een heuvelhelling in de richting van het mjøsa-meer in de adembenemende noorse bossen, volgt het huis de helling in zijn samenstelling en kijkt uit op het verrassende uitzicht.

Een groot deel van de gevel kijkt uit op het meer, maar met een aandacht dichter bij het creëren van kleine, persoonlijke zakken en plekken waar je je kunt oprollen bij regen of zonneschijn.

Dit zorgt voor een verbluffende maar intieme sensatie. "het hedendaagse clusterhuis geeft je het gevoel samen te zijn, terwijl je niet per se in dezelfde kamer bent, met drempels die worden gedefinieerd door gradaties en materialen te wisselen.

".

4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën

Mooie keuken gjovik house project grijs interieur - huis-inrichten.com

Mooie Keuken Gjovik House Project Grijs Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Chique Badkamer Ontwerp Mooie Materialen Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 5X Nieuw Bont In Interieur Ideeën 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën