Mooie Keuken Gjovik House Project Grijs Interieur Ideeën

De residentie volgt de helling in zijn samenstelling en kijkt uit op het opmerkelijke uitzicht dichter bij het mjøsa-meer. Geselecteerde uitzichten zijn ingelijst in vensters die zich tussen de kubussen ontvouwen, terwijl de keuken, het fysieke en sociale centrum van dit huis, baadt in het licht dankzij kamerhoge ramen aan beide zijden.

De smalle gevelbekleding van verticale houten planken vervaagt uiteindelijk naar zilverachtige tinten met de leeftijd en verwering, waardoor het huis na verloop van tijd op dezelfde manier kan worden gecombineerd met het panorama.

Zoals de oefening op hun website zegt: "net zoals het menselijk welzijn, wordt de essentie van het werk van norm architects gevonden in balans - tussen rijkdom en terughoudendheid, tussen orde en complexiteit.

Elk project - of het nu gaat om architectuur, interieur, formaat of creatieve richting - is doordrenkt met dezelfde intrinsieke kwaliteit: een eenvoud die grotere ideeën met zich meebrengt.

Geleid door lichaam en geest in plaats van door ontwikkelingen of technologie, ontdekken onze projecten ideeën die niet langer alleen waar lijken, maar die bovendien goed voelen.

”. En dit ethos wordt samengevat in het gjøvik-huis, een huis dat ook dramatisch kan zijn qua inrichting, maar dat een rustig toevluchtsoord voor de geest biedt en een ontsnapping aan de factoren eenmaal binnen.

Deze minimalistische scandinavische creatie, handgemaakt met behulp van norm architects, bevindt zich aan de voet van noorwegen, een uur buiten de stad oslo. Deze noorse schoonheid verlengt duidelijk de allure van de natuur en is een modern wonder te midden van een majestueus bos.

Van de buitenkant is dit huis net zo rijk aan bomen als de omringende met bomen omzoomde heuvel. Verpakt in lamelachtige omhulsels van hout, allemaal vierkant weggewerkt om een ​​plat dak te creëren, dat het landschap maximaliseert.

Binnen wordt het gelijke natuurlijke aspect van hout door het hele huis behouden. Met op maat gemaakte ingebouwde kasten in de keuken - ook fungerend als het eiland, een aantal houten wanden en een houten zwevende trap die leidt naar een met hout omhuld kantoor; ooit zo licht verzonken en verlaten door twee houten treden naar de top buiten te gebruiken.

Gepolijst beton in de woonkamer en badkamer biedt ook een rijke aantrekkingskracht, en de gootachtige wastafel in de badkamer behoudt de huidige textuur van de ruimte.

Norm architects heeft oprecht fantastisch werk geleverd door gezamenlijk een huis samen te stellen dat van binnen net zo adembenemend is als de omringende vergezichten.

Natuur is een door de mens gemaakt begrip dat wordt gebruikt om unieke woonomgevingen te classificeren. De uitdrukking wordt vaak gebruikt om een ​​entiteit te beschrijven die verstoken is van menselijke aanwezigheid en activiteiten; maar in feite kan een stad ook worden beschouwd als een natuurlijk landschap, omdat het grond biedt voor bewoning.

Daarom reageren architecturale taken die zich in geïsoleerde landschappen bevinden, echt op de gedachte van individualisme en collectivisme, in plaats van escapisme.

Escapisme is de gedachte om jezelf los te maken van onaangename realiteiten en in de huidige context van bruisende stedelijke gebieden. Maar hoewel dat idealisme een zekere charme biedt, ontkent het bovendien de gratie van een stad.

Dus om vanuit een onderscheidend gezichtspunt te kijken en de keuze voor een woning aan de grootstedelijke periferie toe te wijzen, laten we het gesprek verleggen naar het humanistische facet van woonprojecten: architectuur van geluk.

4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën

Mooie keuken gjovik house project grijs interieur - huis-inrichten.com

Mooie Keuken Gjovik House Project Grijs Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 5X Prachtig Diy Kerstdecoratie Ideeën 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën X Inspirerende Badkamerverbouwing Jenni Ideeën 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Binnenkijken Marieke Rusticus Ideeën