Kleine Slaapkamer Ideeen 9 Creatieve Ideeën Voor Een

Deze matras wordt moeiteloos omgetoverd tot een bank met extra kussens en plaids. De sidetable kan een nachtkastje en espressotafel zijn.

Zo maak je de hele dag van je slaapkamer een mini-woonkamer (foto: lundin). Planken rond de deur met een ingebouwde werkruimte. Allemaal in dezelfde kleur geschilderd voor een rustige maar kleurrijke uitstraling (foto: barbara kieboom).

Je bent een geluksvogel als je slaapkamer gezegend is met buitensporige plafonds. U moet altijd profiteren van hoge plafonds in een kleine ruimte.

U kunt een hoogslaper toevoegen aan uw kleine slaapkamer als u meer ruimte wilt creëren. De ruimte onder het bed kan worden gebruikt als werkplek of comfortabele leeshoek.

De loft-matras hierboven laat in deze kleine slaapkamer voldoende ruimte hebben voor een bank en een bureau (foto:. Deze kleine slaapkamer versierd met ikea heeft het allemaal.

De loft-matras opent vloerruimte, zodat u bovendien een comfortabel leeshoekje / tv-plek kunt toevoegen. En een wit rond bureau voegt een werkruimte toe aan de kleine slaapkamer.

Ga naar boven met je garderobekast. In plaats van een enorme gesloten kledingkast in deze kleine slaapkamer te plaatsen, hebben ze gekozen voor een ikea malm dressoir met daarboven een wandrek om kleding op te hangen.

Door het dressoir in dezelfde kleur als de muren te schilderen, vermengt u het en geeft u de illusie van meer ruimte. (foto: filippa tredal).

Heb je veel boeken? voeg planken toe aan je kleine slaapkamer en ga zo hoog als je kunt. Op de piepkleine slaapkamer boven doen de boekenplanken ook dienst als bureau waar je vanuit je bed bij kunt.

Thuiswerken was lang niet zo comfortabel. (foto: boukari). In plaats van een alledaags hoofdeinde voor uw matras, kunt u in plaats daarvan een richel of een opberghoofdeinde toevoegen.

De richel kan bovendien worden gebruikt als nachtkastje en boekenplank om het multifunctioneel te maken (foto's: lina ostling, @oursweetliving, ikea, ikea).

Als je kamer ook hoekjes of schuine plafonds heeft en je bent goed in diy (of je begrijpt iemand die kan helpen), is op maat gemaakte armaturen een juiste ontwerpoplossing.

Op deze manier kun je elke centimeter van de kamer gebruiken die je eigenlijk in een kleine ruimte wilt hebben. In onderstaande afbeelding is onder het schuine dak een op maat gemaakte stoffen garderobekast gerealiseerd.

Zo gaat al die ruimte onder de dakrand niet verloren. (foto: johansson). Een bank, bed en opbergruimte in één. En heel slim dat het matras onder de bank kan worden gerold zodat je er niet de hele dag last van hebt (foto: jeroen van der spek).

Met een kleine kamer is het nu prima om hem niet te bevuilen met veel meubelstukken. Een slim idee is om meerdere functies met elkaar te combineren, in dezelfde stijl voor een strakke en rustige uitstraling.

Dat zie je in onderstaande afbeelding waar een bank, bureau én kast op een makkelijke manier door elkaar zijn gemixt.

6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën

Kleine slaapkamer ideeen 9 creatieve ideeën voor een

Kleine Slaapkamer Ideeen 9 Creatieve Ideeën Voor Een

Abbildung. Afbeeldingsbron : man-man.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën 6X Inrichten Kamer Ideeen Tips 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën 5X Ikea Besta Kasten Tips 6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 6X Super Goed Wonen Studio Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën