Linnen Dekbed Slaapkamer Win Een Dekbedovertrek Vtwonen Ideeën

Beddengoed is meer dan alleen dekens en lakens; het is een financiering in uw welzijn. Naast het voor de hand liggende voordeel - een betere nachtrust die leidt tot een betere algehele gezondheid - verbetert een linnen dekbedset uw slaapkamer op veel verschillende manieren.

Deze ene gemakkelijke verandering is het beginpunt voor een reeks andere verbeteringen in uw leven: minder allergieën, een hogere regio om te ontspannen en een slaapkamer die er duidelijk fantastisch uitziet.

Over appartementstherapie noemt ashley abramson linnen lakens 'de uitstekende sieraden van beddengoed'. Het is een prachtige metafoor voor hoe we voelen dat linnen lakens een kamer transformeren.

Voorbij is de uniformiteit van polykatoen uit de fabriekslijn, vervangen door de unieke textuur van natuurlijk vlas. We benadrukken echter dat "fijn" niet opzichtig of flitsend betekent - integendeel, onze platen dragen de kenmerken van kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud die centraal staan ​​in de scandinavische diagramfilosofie.

Bij the modern dane gebruiken we de kwaliteit frans, belgisch en nederlands vlas voor onze linnen hoezen, die door ambachtslieden worden genaaid in de portugese stad guimarães.

Al onze hoezen voldoen aan de strenge sociale criteria van de global organic textile standard (gots), die eerlijke werkuren, leefbare lonen en reguliere werkgelegenheid voor werknemers in een bepaald stadium van de gehele inrichtingsketen voorschrijft.

U zult bovendien gemakkelijk slapen omdat u precies weet waar uw linnengoed vandaan komt. Of je nu een warme of koude slaper bent, linnengoed heeft het hele jaar door aantrekkingskracht.

In de zomer houdt de poreusheid van linnen je koel en droog door vocht af te voeren. In de winter komt het natuurlijke gewicht van linnen in het spel: het gewicht van de stof nestelt zich rond je lichaam, waardoor je de hele nacht geïsoleerd blijft.

Bovendien maken de hypoallergene eigenschappen van linnen het een zegen voor degenen die last hebben van huidaandoeningen zoals psoriasis of eczeem. Omdat het gemaakt is van natuurlijke vezels in plaats van synthetische vezels, werd linnen lange tijd gezien als een betere optie voor mensen met een gevoelige huid - de oude egyptenaren gebruikten het zelfs!.

Bovendien zijn onze natuurlijke linnen dekbedden standard 100 gecertificeerd door oeko-tex, het onpartijdige test- en certificeringssysteem voor stoffen producten.

Dit zorgt ervoor dat uw platen vrij zijn van schadelijke chemicaliën zoals ftalaten, zware metalen, pesticiden en formaldehyde. Over hygge gesproken, er is iets aan linnen lakens dat dit typisch scandinavische genot oproept, beter dan katoen ooit zou kunnen.

Hygge vertaalt zich ruwweg in 'gezelligheid', maar het is veel meer dan dat. "wat vrijheid is voor amerikanen. Hygge is voor denen", zegt meik wiking in zijn bestseller, the little book of hygge.

Hygge is de gloed van kaarslicht, een mok glühwein, tijd doorgebracht met knuffelen met een dierbare. De textuur van een handgenaaide scandinavische dekbedovertrek is alles wat je nodig hebt om het plaatje compleet te maken.

6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën

Linnen dekbed slaapkamer win een dekbedovertrek vtwonen ideeën

Linnen Dekbed Slaapkamer Win Een Dekbedovertrek Vtwonen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 6X Verzameling Eames Lounge Chair Ideeën 6X Galerij Dakkapel Of Dakraam Ideeën 5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën