Zwart Wit Kinderslaapkamer Jongens Slaapkamer Met Zwart, En Een Vleugje Geel Boyslabel Ideeën

Nog niet tevreden of lijkt het idee om alle vier de muren in het zwart af te beelden toch te overweldigend? geen probleem! wat dacht je van gewoon een accentmuur dan? onthoud dat het niettemin een gewaagde zet is! met een zwarte accentmuur heb je nog steeds een stevig contrast nodig als je niet wilt dat de kamer te donker is.

Combineer de accentmuur met witte (of een andere lichte tint) en laat het meubilair het contrast doen. Aan de andere kant zullen add-ons mooi opduiken op de zwarte accentmuur.

Als je zwarte muren saai vindt, wil je misschien meestal de kleuring met een uniek patroon leveren. Of zet het creatieve volume een tandje hoger en gebruik in plaats van eenvoudige zwarte verf krijtbordverf en laat je kleintje zijn magie doen met kleurrijke krijtjes.

Ga groots en blaas het denken van je kind echt in het systeem door dit op alle 4 de muren te doen! ben je er klaar voor?. Geef het toe! na het lezen van de titel van het artikel aarzelde je om het te openen omdat je nooit had gedacht dat zwart zo'n verrassing zou willen in een kinderkamer.

Ik hoop dat we wat mild voor je hebben geschenen over de zorg voor donkere kinderinterieurs!. Onze (mijn) liefde voor scandi-geïnspireerde interieurs leeft voort - niet groter dan in mijn kinderkamerdecorideeën (zie deze monochrome ideepost).

Niet alleen mijn favoriete tinten zwart, wit en grijs zijn genderneutraal, ze zijn ook prettig voor het oog (zelfs na minimale slaap of een paar g&t's) en tijdloos, zonder problemen van peuter naar tiener te gaan met slechts een paar aanpassingen.

Zelfs fisherprice, primair gekleurd plastic lijkt niet half zo opzichtig tegen een monochrome achtergrond. Dus, met 3 jongenskamers om te plannen (lees: organiseren van stinkende kuilen), hier zijn enkele van mijn beste tips om ze van witte schelpen tot stijlvol te krijgen, jongen (en meisje aangezien dit denken vooral unisex is) vriendelijk, monochroom, mummie gelukkige toevluchtsoorden!.

Onze collectie monochrome prints is perfect voor zowel de jongens- als de dameskamer en perfect voor moderne en stijlvolle kinderkamers en kinderkamers. Tijdloze en traditionele zwart-witte kindermuurkunst en kussens zullen je helpen om een ​​prachtige scandinavische look te creëren in de slaapkamer of kinderkamer van je kind.

Je kunt ook zeggen dat zwart niet geschikt is voor kinderruimtes waarvan wordt verwacht dat ze kleurrijk en vrolijk zijn, en een zwarte muur daar maken is nog erger omdat de kamer er ook somber uitziet.

En je zult verrast zijn om te zien dat tijdloze zwarte tint lang in het verleden de kinderruimtes binnenkwam en steeds grotere moeder en vader en ontwerpers het toevoegen aan kinderkamers.

Een zwarte muur is een gedurfd statement, dat bekend staat om zijn scandinavische, moderne, minimalistische en een aantal verschillende stijlen, maar kinderruimtes zijn vaak eclectisch en je kunt zo'n muur op uitzonderlijke manieren insluiten en ermee spelen.

Wil je wat ideeën zien? laten we beginnen.

6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën

Zwart wit kinderslaapkamer jongens slaapkamer met zwart, en een vleugje geel boyslabel ideeën

Zwart Wit Kinderslaapkamer Jongens Slaapkamer Met Zwart, En Een Vleugje Geel Boyslabel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.boyslabel.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Super Goed Gordijnen Als Deur Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 5X Nieuw Inloopkast Inspiratie Ideeën 6X Beton De Badkamer Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën 5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën