Carolines Droomhuis Slaapkamer Duinwoning Oostvoorne Narrativa Architecten Ideeën

Terwijl ze aan een interieurproject in de cotswolds werkte, huurden caroline holdaway en haar partner fatimah namdar, die fotograaf is, een huisje in de windrush valley en begonnen ze van het gebied te gaan houden en begonnen ze een lange zoektocht naar een gebied van hun eigen.

Twee jaar later vonden ze mullions, een kleine boerenwoning uit 1710 in een gehucht dat langs de bovenste vallei van de rivier de coln loopt. Het houdt nog steeds zijn agrarische banden met twee werkende boerderijen aan weerszijden en geen laanverlichting, en in de huidige herinnering werden de koeien de laan opgedreven door 'onze lieve val', die een paar jaar geleden stierf.

Tot voor een paar jaar geleden had de dorpsschool slechts zes leerlingen en had mullions - toen een een-op-een-huisje - een moeder en vijf kinderen gehuisvest. Caroline en fatimah hadden mullions voorheen alleen van buitenaf bekeken en hadden het afgewezen omdat het geen achtertuin had om over te praten, en een achteraanbouw in de bank hadden laten bouwen, waarvan ze vreesden dat het donker zou zijn.

Echter, na extra ontmoedigende maanden zoeken, besloten ze om binnen te lijken. Het was de ervaring van de regio en het onverwachte licht van binnen dat hen ontving. Ze legden snel het interieur bloot en lieten een leeg canvas achter om aan te werken.

'ik begin constant met de vloer', legt caroline uit. 'we hebben deze gevonden in lochnagar street, in east end - planken van een industrieel gebouw dat nog steeds gele cijfers en de afdruk van machines bevestigde.

Vroeger was het zomer, dus we hebben het bord in de tuin gelegd en het perceel met klittenband bekleed. Deze techniek elimineerde de gele cijfers met behoud van de ontspanning van het karakter en de markeringen in de borden.

Precies wat we wilden. '. De keuken is klein 'maar perfect gevormd', met het gelijke vloeroppervlak als een grotere keuken met een eiland zou hebben, en het voldoet goed aan hun behoeften.

Ze bereiden het diner op een oliegestookte rayburn, die in een nis staat - '20 minuten en je kunt kokend water hebben', zegt caroline. Charles hurst bouwde de keukenkasten en de iepenplanken, waar ze vooral dol op zijn, werden gemaakt met de hulp van gordons zoon, gordon junior.

Net als de planken voor de duur van het huis die worden gebruikt voor een eenvoudige maar positieve weergave. Boven veranderden ze een avocado-toiletsuite met een witte en haalden het lage, moderne plafond in de grote slaapkamer eruit.

Het eerste planningsverzoek om de top te onthullen, groeide uit tot dons, totdat caroline zag dat het oorspronkelijke hout een spoor van hondenziekte bevatte. Dit maakte een einde aan elk argument dat het hout in het begin niet langer deel uitmaakte van de kamer, en er werd toestemming gegeven.

Nu is de slaapkamer licht en luchtig, de top bekleed met teruggewonnen matchboarding waardoor het een duur gevoel krijgt.

6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën

Carolines droomhuis slaapkamer duinwoning oostvoorne - narrativa architecten ideeën

Carolines Droomhuis Slaapkamer Duinwoning Oostvoorne Narrativa Architecten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : narrativa.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën 5X Galerij Decoratie Oude Trommeltjes Ideeën 5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën 6X Authentieke Moderne Badkamer Ideeën 6X Trend De Papieren Zak Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën