Jongens Slaapkamer 20JongensSlaapkamerEricKant Eric Kant Contemporary Design Ideeën

Er zijn zoveel progressieve benaderingen om dieren in het wild in dit huis te introduceren, maar bedrukt behang is een van de gemakkelijkste.

Door te zoeken naar zelfklevende oplossingen, kunt u dit in werkelijkheid verwijderen zodra uw jongen volwassen zijn en eruit zijn. Creëer uw persoonlijke noah's ark-modebeddengoed met een beperkt budget door gebruik te maken van restanten van hout om toe te voegen aan uw matrasframe.

Voeg voor het stylen aardse mosterd en terracotta zachte meubels toe om deze ruimte op te warmen. De gemakkelijkste plek om te beginnen bij het plannen van een jongenskamer is met het kleurenschema.

Het is iets waar jullie allebei gezamenlijk achter kunnen komen en het zal veel van de schetsbeslissingen dicteren, dus het is goed om eerst de tinten te bepalen.

Als het gaat om verfideeën voor kinderkamers, wil je niet elke maand de kamer opnieuw schilderen als de favoriete kleur van je kind verandert.

Maar bedenk wel van welke kleuren ze op dit moment houden en breng ze in spetters - zoals met het geel in deze slaapkamer. Houd er rekening mee dat alle wanden fris en wit zijn opgeslagen, de ideale neutrale achtergrond om andere tinten toe te voegen als de smaak van uw kind verandert.

En het schilderen van het plafond is een briljante tip omdat de kleur niet zo dominant is als op alle 4 de muren, plus het is speels om een ​​kleurrijk plafond te hebben.

De meeste jongenskamers doen ook dienst als speelkamer, dus zorg ervoor dat speelgoed en plezier vanaf het begin centraal staan. Houd speelgoed bij de hand op kinderniveau en breng eigenzinnige zaken in je interieur in, zoals dit schattige vloerkleed dat gras nabootst en het behang dat dat buitenthema voortzet.

Je wilt dat de ruimte aanvoelt als een klein toevluchtsoord voor je kind, een plek waar ze kunnen uitbreken waar hun fantasie de vrije loop kan laten.

Wie (inclusief wij volwassenen) zou dit schattige kinderbed niet op zijn kamer willen hebben? het is als een speelhuisje en een boomhut, maar dan in hun slaapkamer en ze slapen er elke nacht in!.

Het ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het geeft hen ook een gevoel van privacy, een omgeving om te gaan lezen of spelen, waar ze het gevoel hebben dat ze hun persoonlijke ruimte hebben.

Bovendien kun je het naar hun smaak verbeteren en het naarmate ze groeien veranderen. Dit is zo'n coole jongensslaapkamer, bedacht voor als ze wat ouder zijn, en het idee van het hebben van je bed als de waarheid op het plafond staat, is zowel prachtig als vijandig tot angstaanjagend.

In deze kinderkamer is de matras boven de kledingkasten gebouwd, met een ladder die je naar de slaapruimte brengt. Het creëert zo'n cool, comfortabel hoekje, en het is ideaal voor kleinere kamers, omdat je niet in elk een bed en opbergruimte wilt proppen, je krijgt beide in één, waardoor er een groter vloerhuis overblijft om te spelen!.

5 Jongens Slaapkamer Ideeën

Jongens slaapkamer 20-jongens-slaapkamer-eric-kant eric kant contemporary design ideeën

Jongens Slaapkamer 20JongensSlaapkamerEricKant Eric Kant Contemporary Design Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.erickant.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Groene Accessoires Woonkamer Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5X Inrichting Babykamer Jongen Tips 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 6 Senioren Slaapkamer Inrichten Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën