Jongens Slaapkamer 15 X Jongenskamer Inspiratie Met Coole Ideeën Voor De Gaafste Kamer

'de leeftijd van de peuter zal een grote rol spelen bij de soorten opslag en gebruik. Kinderen van 0 - 2 jaar zullen kleding en boekenopslag willen, maar ook een kleedruimte, comfortabele stoelen en een facettafel voor flessen, doekjes, etc.

'. 'in de leeftijd van 2 - 7 jaar hebben speelgoedopslag nodig, denk aan rollenspelspeelgoed, zoals winkels, vrachtwagens en poppen. Lagere schoolkinderen zijn ook enthousiast over logeerpartijen en extra bedden moeten worden bekeken bij het ontwerpen.

Oudere kinderen hebben extra boekenopslag nodig, net als een bureau om te studeren, en meer kledingopslag. '. Hoe lief is deze oranje print? het voelt zo sprankelend en leuk in combinatie met het levendige blauw van de open haard.

Het toevoegen van een enkele muur van een prachtig grillig behang kan je huis meteen opvrolijken en je een kleurschema geven om de ontspanning van de kamer eromheen te baseren. Bovendien is het niet langer te ingewikkeld om het over een paar jaar te verdoezelen als jij en je peuter ervoor kiezen om het opnieuw in te richten.

Het jungle-thema is gewoon een klassieker, en het kiezen van een tropisch printbehangidee voor alle vier de partities gaat meteen naar een plezierige ervaring in een slaapkamer. Zet het thema voort in de ontspanning van de kamer door het toevoegen van dierenmotieven, grotere spatten van groen en een comfortabel vloerkleed om de ruimte te verzachten.

Als je de kamer hebt, kan het toevoegen van een tipi aan de slaapkamer van een jongere jongen een onmiddellijk hol creëren voor hen om overdag in een toneelstuk te kruipen of 's nachts te lezen.

Ze hebben een aangenaam hol-achtig gevoel, alsof ze op een kamp in hun eigen slaapkamer zijn. Ze zorgen ook voor een super stiekeme opslag voor speelgoed terwijl je de hele dag door ophaalt.

Naarmate je jongen ouder wordt, wil hij misschien een plek om met jou of alleen te zitten en te lezen, weg van zijn bed. Het toevoegen van een klein leeshoekje met een zacht zijlicht en massa's ontspannen kussens geeft hem dat toegewijde huis om te zitten en centraal punt - plus het geeft je ook een plek om te lezen voor het slapengaan.

Wat u in een jongenskamer moet meenemen, is afhankelijk van de leeftijd. 'peuters zullen specifieke behoeften hebben voor kleuters en jonge volwassenen, daarom is het normaal gesproken gemakkelijker om voor oudere kinderen te plannen, aangezien u nu hun behoeften en voorkeuren hebt.

Maar een speelhoek is altijd een goed idee om de kleintjes bezig te houden. Dit kan later omslaan in een analysehoek en vervolgens misschien een tv-/computerruimte. ' zegt joanna landais.

'de slaapruimte is ook belangrijk, met name de nabijheid van radiatoren, vooral nodig bij baby's en kinderen omdat de kleintjes gemakkelijk oververhit kunnen raken. Ook raambekleding en verduisterende plectrums zorgen voor meer slaapuren in de zomermaanden en een extra isolatielaag in de winter.

'.

5 Jongens Slaapkamer Ideeën

Jongens slaapkamer 15 x jongenskamer inspiratie met coole ideeën voor de gaafste kamer

Jongens Slaapkamer 15 X Jongenskamer Inspiratie Met Coole Ideeën Voor De Gaafste Kamer

Abbildung. Afbeeldingsbron : mytravelboektje.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Elegant Back To Work Ideeën 5X Inbouwkast Schuine Wand Tips 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën X Interieur Ideeen Woonkamer Tips 6X Mooi Feng Shui Inrichting Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 5X Van Donkere Kelder Tot Droombadkamer Ideeën 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën 5X Koper In Badkamer Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeën 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 5X Nieuw Eyecatchers Industrieel Interieur Ideeën 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën