Kleine Slaapkamer Inrichten Praktische Tipps Für Schlafzimmer Ideeën

Krappe vertrekken kunnen claustrofobisch aanvoelen, eerlijk gezegd, onleefbaar. Maar af en toe hebben we niets te zeggen over de afmeting van onze slaapkamer. En het juiste nieuws is dat een kleine strategische styling en creatieve samenwerking ervoor zorgt dat uw kleine ruimte ongelooflijk dicht bij paleisachtig aanvoelt.

Oké, misschien niet langer paleisachtig per se, maar ruim genoeg om je oase te zijn aan het einde van een lange dag, en modieus genoeg om te pronken. Steel gewoon de trucs van deze ontwerpers en je zult begrijpen dat grootte er niet toe doet.

Verderop, 30 baanbrekende ideeën voor kleine slaapkamers. Je zou niet denken dat een hoofdeinde veel ruimte in beslag zou nemen, maar sommige ontwerpen kunnen bedrieglijk zijn. Waar elke centimeter ruimte telt, lijken alternatieve manieren om hobby toe te voegen aan een slaapkamermuur, zonder concessies te doen aan de kostbare ruimte.

Een eigenzinnig, aan de muur opgehangen doe-het-zelf hoofdeinde is een geniale manier om een ​​ledikant een finishing touch te geven, zonder de ruimte te hoeven aantasten. Dit slimme idee bespaart ook de kosten van het kopen van een nieuw bed wanneer smaken of eigenschappen veranderen, creëer eerlijk een nieuwe achtergrond voor het bed met behulp van een nieuwe muurhanger.

Laat een kleine slaapkamer groter lijken door een overwegend witte uitstraling te kiezen en deze te besprenkelen met een specifiek ornamentmotief zoals bloemen en bladeren. Combineer neutrale grond met frisse witte muren, delicate bloemen en minimale accessoires voor een chique, levensverbeterende slaapkamer.

Dit schema is een masterclass in het gebruik van complementaire tinten om een ​​ruimte te laten zingen. Houd meubels vervaagd en licht in plaats van donker en stevig, en ga voor een metalen ledikant en een nachtkastje in caféstijl.

Een eenvoudig, perfect uitgebalanceerd ontwerpschema kan de redding zijn van een kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Metalen ledikanten zijn precieze ruimtebesparingen, maar geven de aanpassingen een ongebruikelijke afwerking, zoals gepolijst messing.

Kleed de bedden aan met puur wit linnen en pastelkleurige wollen dekens met een neutraal / gedessineerd duo kussens om te eindigen. Plaats wandlampen om ruimte vrij te maken op een gedeeld nachtkastje.

Denk je dat je geen kleur kunt toevoegen aan een kleine slaapkamer? denk nog eens na! strakke zones lenen zich uitstekend om te experimenteren met kleur, textuur en design. Combineer petrolblauw en aquatinten voor een bijna brandbare mix; kies weelderige zijde en welvarend fluweel voor voelbare spreien, kussens en gordijnen.

Maar bewaar te midden van deze diepe, rijke tinten een beetje wit voor plafonds en raamkozijnen. Wees gedurfd met een behangpapier en prachtig kunstwerk en verander een enkele muur in het belangrijkste brandpunt van een kleine slaapkamer.

Kies voor een beperkt kleurenpalet met fris wit beddengoed en meubels gemaakt van teruggewonnen hout. Blijf vaker bij wit beddengoed, zodat de look niet al te druk is en voeg een scheutje kleur toe om het schema een beetje op te fleuren.

Wanneer ruimte schaars is, komen multifunctionele meubels tot hun recht. Zoek naar stukken die kunnen verdubbelen, zoals een opbergpoef die aan het voeteneinde van het bed als zitplaats kan worden gebruikt, terwijl het ook de ideale locatie is voor meer dekens en lagen die er in een oogwenk uit kunnen worden getrokken.

Door het grotere beddengoed uit het zicht te houden, kunt u een opgeruimde ruimte creëren, waardoor de ruimte groter aanvoelt.

5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën

Kleine slaapkamer inrichten praktische tipps für schlafzimmer ideeën

Kleine Slaapkamer Inrichten Praktische Tipps Für Schlafzimmer Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.swisssense.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Minimalistisch Chique Badkamer Ideeën 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën 6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5X Geweldig Fluwelen Chesterfield Bank Ideeën