Moderne Slaapkamer Inrichting 15X Ideeën

Laat traditionele bedlampjes achterwege voor een modernere benadering; bedlampjes van het plafond plaatsen. Dit zorgt voor een schoner, minder rommelig uiterlijk en is ook ruimtebesparend omdat het ruimte op het nachtkastje vrijmaakt.

In deze zachte en warm getinte greepslaapkamer zorgt de gouden hanglamp voor dat warme kleurschema, maar het biedt de ruimte ook een meer hedendaags gebied vanwege het zeer eenvoudige, gladde ontwerp.

Het is het perfecte contrast met zachte lagen en texturen in de rest van de slaapkamer. Zomer of winter, donkere slaapkamers zijn een uitstekende remedie voor kamers die geen tonnen natuurlijk daglicht krijgen, of dat nu komt door een gebrek aan ramen of een doorgang naar het noorden.

In plaats van een poging te doen om een ​​donkere kamer op te fleuren met levendige of lichte tinten (wat misschien ook logisch lijkt om te doen), weersta de verleiding, want bleke of levendige tinten geven het gewoon op om er saai en saai uit te zien als de kamer van nature donker is.

Speel in plaats daarvan op de sterke punten van de kamer en gebruik het gebrek aan licht in je voordeel. Duik in met donker geverfde vloeren of walnotenhout, en verdrink uw scheidingswanden met diep marineblauw, rookgrijs of aardetinten.

Bij twijfel, of als jij en je partner er samen niet uitkomen, dan is een neutraal slaapkamerschema de juiste keuze. Een rustige slaapkamer met kruidenkleuren en veel licht zorgt voor een frisse en tijdloze look die niet verjaart.

Weef veel textuur en natuurlijke materialen om interesse toe te voegen, maar blijf bij een ingetogen kleurenschema. Als u kiest voor een wit slaapkamerschema met kruidensubstanties, zal dit vaak resulteren in een landelijkere, landelijke uitstraling - ideaal voor eigendommen en huisjes in de verenigde staten.

Door een slaapkamer rustig en niet-kieskeurig te houden, creëer je een gastvrij, informeel huis om in te ontspannen. Interieurmodeontwerper suzy hoodless zegt: "uiteindelijk is een slaapkamer een toevluchtsoord - een ontspanningsruimte om de buitenwereld te ontvluchten.

En daarom zou een huidige slaapkamer niet overmatig ontworpen of onaantastbaar moeten zijn. Slaapkamers moet niet te formeel zijn. Het creëren van die perfecte stabiliteit tussen ontworpen, maar bewoond, zit allemaal in de styling.

". Ze zijn een uitstekende gelegenheid om mooie stoffen of extreem goede borduursels te introduceren - en omdat ze geen meters en meters materiaal nodig hebben, kunt u genieten van de duurste stof om een ​​plons te maken.

Van richting zijn er verschillende opties, zoals hoofdborden die van muur tot muur strekken tot degenen die het plafond raken, en zelfs ingebouwde hoofdborden met extra diepte voor opslag.

5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën

Moderne slaapkamer inrichting 15x ideeën –

Moderne Slaapkamer Inrichting 15X Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.slaapkamer-ideeen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Tinten Donkerder Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 6 Bohemian Slaapkamer Metamorfose Ideeën 5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën 6X Houten Vloer Badkamer Ideeën 6X Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën