Vintage Meubels Slaapkamer Moderne Met Ideeën

Het is ok. Ik hou zonder twijfel van de stijl, en het is opgezet en ziet er rustiekchic uit. De kleur is eerlijk gezegd niet wit, maar meer een romige gebroken witte kleur.

Op een van mijn foto's zie je dat mijn lakens wit zijn en het hoofdeinde niet. Ik ben ook een beetje overstuur omdat de foto's online geen ellende in de verf vertonen.

Er is een precieze rustieke verontruste verschijning gaande. Het is eersteklas, aangezien ik een inrichting van het boerderijtype heb, maar als ik dit vroeger zou kopen voor een huis in strandhuisstijl, zou ik erg overstuur zijn.

Het is niet perfect geschilderd. Het is vrijwel ontworpen om verdrietig te lijken. Anders dan dat, het kostte een minuut om op te zetten, en het dressoir houdt helemaal geen tonnen bij (laden zijn klein en ondiep), maar het is over het algemeen schattig.

We hebben een brede selectie met een nieuwe draai aan enkele van de historische klassieke 18e-eeuwse en franse provinciale ontwerpen die historisch en nieuw samenbrengen in een eclectische mix.

Hierdoor kunnen klanten beide patronen combineren om een ​​gevoel voor stijl of shabby chic gewenst effect te creëren.

Onze gigantische keuze aan franse kasten / kleerkasten & ladekasten zijn er in alle kleuren, van antiek wit tot de klasse van eenvoudig mahonie; allemaal met de nerf van het zorgvuldig geselecteerde zelfgemaakte hout.

Binnen ons brede assortiment accessoires & gadgets vind je franse kasten, nachtkastjes tot gezond, waardoor je die andere tijd hebt om je eigen boudoir te repliceren en te bewonderen.

We zijn trots op onze exclusieve antieke franse slaapkamersets die de relatie tussen lodewijk xv en rococo-stijl tot de 18e en 19e eeuw observeren, met houtsnijwerk in la rochelle, bordeaux, parijs, rococo, montpellier en barokstijl.

Onze franse slaapkamerniveaus zijn geschikt voor een koning of koningin en hebben veel extra patronen van frans slaapkamermeubilair dan u zich misschien zou willen voorstellen.

Van roze tot wit tot grijs en tot zelfs crèmes; er komt een slaapkamer die past bij uw behoeften en persoonlijkheid, zodat u uiteindelijk een persoonlijke oase zult hebben waar u trots op kunt zijn en waar u gewoon niet kunt wachten om de rest van uw nachten door te brengen.

Als de favoriet van onze klant, la rochelle, niet mooi naar uw smaak is, hoeft u zich geen zorgen te maken.

We hebben veel extra verbluffende meubelstukken en accessoires in franse stijl die u de gewenste look kunnen geven die u altijd al wilde bereiken.

Of je nu een van onze estelle collections aan je huis gaat toevoegen; in zilver of wit - of je valt extra op de gedurfde ontwerpen van de baroque gold leaf-collectie.

Wat je ook kiest, we weten gewoon dat je meer dan enthousiast zult zijn over hoe je je huis kunt transformeren met een aantal van onze prachtige franse gestimuleerde meubels.

Onze slaapkamermeubels zijn misschien geweldig, maar onze franse meubels houden daar niet langer alleen op.

We hebben het gevoel dat deze mode meer dan in staat is om een ​​prominent onderdeel van je collectie te zijn tijdens het hele huis.

Uit onze brede catalogus bieden we u frans geïnspireerde porties voor eetkamers tot loungeruimtes en alles daartussenin, zoals accessoires & accentstukken zoals ons assortiment opbergkoffers, antieke lampen en ons assortiment franse slaapkamerstoelen.

5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën

Vintage meubels slaapkamer moderne met inrichting-huis.com ideeën

Vintage Meubels Slaapkamer Moderne Met Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Tegels Met Patroon De Badkamer Ideeën 6X Mooi Betonnen Wasbak Maken Ideeën 6 Spiegel In Slaapkamer Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 5X Retro Badkamer Chase En Lauren Ideeën 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 6X Laatste Diy Ypperlig Wandrek Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën 5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 6X Badkamer Met Bad Ideeën