Vintage Meubels Slaapkamer Een Interieur Specialisten Ideeën

Voor een meer geavanceerde & moderne meubels ga naar onze afdeling hedendaagse meubels. Als we zeggen dat onze slaapkamermeubels uniek zijn, dan bedoelen we dat ook.

Elk stuk is zorgvuldig gekozen uit de hele wereld. Dat klopt, we reizen naar verschillende landen om unieke nachtkastjes, slaapkameropbergers en slaapkamerkasten te vinden.

Dit potentieel vind je nergens anders. Ze zijn allemaal oud origineel oud met jarenlange charme en karakter erin ingeprent. De rustieke verf geeft sommigen die beroemde shabby chic stijl of die industriële vintage look.

Sommige delen zijn echter zorgvuldig gerestaureerd klassiek teak, wat geweldig is voor die prachtig afhankelijke slaapkamer. Geniet van het bladeren door onze ongelooflijke verscheidenheid aan slaapkamermeubels en kies je slaapkamerspiegels, slaapkamerkasten en slaapkameropbergers die je nergens anders kunt vinden.

Vintage furniture is door de jaren heen gegroeid en geëvolueerd. Hun productklassen omvatten: slaapkamer, eetkamer, thuiskantoor, entertainment, occasioneel, accenten en meer! ze genieten van het product en het vakmanschap.

En al hun meubels zijn van massief hout, met de hand beschilderd en met de hand afgewerkt met niet-giftige verf op waterbasis. Alle laden zijn kogelgelagerde zijglijders en engelse zwaluwstaart.

*alleen bed, dressoir en replica, alle andere producten worden apart verkocht. Afbeeldingen kunnen bovendien niet op ware grootte worden weergegeven. Zie aanbieder in de buurt voor aanpassingsopties.

Onze verkoopmedewerkers kunnen u helpen te vinden wat u zoekt in verschillende stijlen, zoals; traditioneel, klassiek, missiestijl, rustiek, midden van de eeuw modern, boerderij, industrieel, eigentijds, landelijk en meer! als u op zoek bent naar moeilijk te vinden opklapbedden, opbergbedden of opklapbedden, dan hebben we ook daar opties voor!.

Winkel bij vintage oak furniture in sandy, utah, een meubelwinkel in familiebezit op het terrein uit 1977. In salt lake city, ogden, provo/orem, park city, tooele en de omliggende gebieden.

Klassieke styling en gladde sporen in kersenfineer en hardhout in 3 met de hand gewreven afwerkingen. Standaard treeplank opslag. Volledig houten, franse en engelse zwaluwstaart lade ontwikkeling met kogelgelagerde ladeglijders.

De vintage-serie beheerst het artwork van klassieke diagrammen met bevredigend vakmanschap. Met een prachtige afwerking van antiek eiken en oude kersen, zal deze serie uw huis zeker die gastvrije, warme en aangename factor geven.

Met items voor zowel de slaapkamer als de eetkamer, zorg je ervoor dat je complete interieur een tijdloos design weerspiegelt. Traditionele invloeden van traditionele lijsten, gemakkelijke lijnen en het spindelplan van de onderrug met pijlen brengen het vintage gevoel van vroeger tot leven.

Deze vintage-serie zal zeker generaties lang eersteklas hand-me-down meubelporties maken. Wit slaapkamermeubilair is zonder twijfel onze meest populaire meubelkleur!.

Is vaak een klassieke keuze voor het interieur, omdat witte armaturen in verschillende kamers en binnenstijlen passen. We inventariseren een grote resolutie van witte meubels, met veel stukken die zijn ontworpen met het gebruik van de slaapkamer in het achterhoofd en hebben een collectie die bij de hand is voor alle voorkeuren.

5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën

Vintage meubels slaapkamer een interieur - specialisten ideeën

Vintage Meubels Slaapkamer Een Interieur Specialisten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurspecialisten.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspiratie Muur Opvrolijken Tips 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 5X Inrichting Babykamer Jongen Tips 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën 6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 5X Inspirerend Bad Op Pootjes Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën