Zwart Witte Slaapkamer Creatieve ZwartWitte Stock Foto Image Of Licht Ideeën

Een monochroom palet is een geweldige keuze voor je slaapkamer. Van op art deco geïnspireerde ontwerpen tot modernisme uit de jaren 60 en minimalistische tendensen van de jaren 90 tot de moderne tijd - monochroom verliest nooit zijn aantrekkingskracht.

We hebben een aantal van onze favoriete zwart-witte slaapkamerideeën verzameld om je te helpen je slaapkamer een tijdloze kwaliteit te geven.

Een monochrome logeerkamer is een geweldige wens omdat het past bij elke mannelijke en vrouwelijke stijl.

Het kan lijken alsof je een grote slaapkamer inricht, vooral als jij en je partner moeite hebben om het eens te worden over kleuren.

Je kunt op geen enkele manier fout gaan met een witgekalkte muur, de enige regel waar je rekening mee moet houden is de hoeveelheid kruidenlicht, naast licht kan wit ook futloos en dof lijken.

U kunt ook een wandeling maken aan de donkere kant met zwarte muren. Omdat je slaapkamer een ruimte is waar je voornamelijk 's avonds wordt gebruikt, is dit het ideale huis om donkere, stemmige kleuren te omarmen.

Spiegels en slimme verlichtingsarmaturen zullen helpen om een ​​gezellige, weelderige sfeer te creëren.

Ga er echter niet vanuit dat u zich aan één kleur op de partities en één voor accessoires moet houden.

In een slaapkamer met een zwart-wit thema kun je spelen met uitzonderlijke patronen, tinten, texturen en zelfs accentkleuren.

Van spatten neonoranje tot hints van lichtblauw, er zijn maar weinig kleuren die niet passen bij dit buitengewoon gemakkelijke kleurenpalet.

Zachte pastelkleurige accentkleuren werken prachtig in een zwart-witte slaapkamer. De zwarte en pastelkleurige strepen zorgen voor een speelse, maar volwassen accentmuur in deze slaapkamer.

Als je pasteltinten gebruikt, zoals dit mooie mintgroen, blijf dan bij een matzwarte verf en armaturen voor een tedere en rustgevende uitstraling.

Een gezellige zwarte slaapkamer klinkt misschien als een oxymoron, maar deze kamer is het bewijs dat een zwarte muur niet grimmig en intimiderend hoeft te zijn.

Creëer een zachte en luxe uitstraling door te kiezen voor een mat zwarte lak met een fluweelzachte finish.

Breng de kamer in lagen met onderscheidende texturen in buitengewone zwarttinten voor een uitnodigende kamer.

Subtiele zwarte accessoires voegen activiteit toe aan witte muren. U wilt uw witte verf echter voorzichtig uitkiezen om uw zwarte meubels te laten uitkomen.

'als je zwarte meubels hebt om te exposeren, schilder de scheidingswanden dan gebroken wit of een getint zwart zoals ink well, winters sky of noble grey', stelt marianne shillingford, creatief directeur van dulux, voor.

Zwarte extra's en wit beddengoed voegen een beleving toe aan deze kamer. Kamerplanten zien er schitterend uit tegen een eenvoudig monochroom kleurenschema.

Hier voegen ze een vleugje kleur toe en binden de totale kamer samen met het mooie schilderij boven het bed.

Een speelse slaapkamer hoeft niet te barsten van de kleur. In deze kamer geven de kunst aan de muur en het gedessineerde hoofdeinde de donkere karakteristieke muur een jeugdige twist.

Vasthouden aan een zwart-wit tintenschema heeft de bonus dat je met uitzonderlijke patronen in één kamer kunt spelen, behalve dat ze verontrustend zijn als ze botsen.

Als je accenttinten wilt toevoegen, blijf dan bij een of twee voor een opvallende look.

5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën

Zwart witte slaapkamer creatieve zwart-witte stock foto - image of licht ideeën

Zwart Witte Slaapkamer Creatieve ZwartWitte Stock Foto Image Of Licht Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 6X Mooi Feng Shui Inrichting Ideeën 5 10X Slaapkamer Stalen Kozijnen Wand Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5X Prachtig Perfecte Room Dividers Ideeën 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën 6X Galerij Dakkapel Of Dakraam Ideeën 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën