Zwart Witte Slaapkamer ZwartWit Musthaves + Winactie Remade With Love Ideeën

Zwart geverfde muren kunnen intimiderend zijn, vooral als je het vervelend vindt om een ​​kamer donkerder te maken. Deze slaapkamer voelt echter nog steeds schoon en luchtig aan.

De zwarte muur en het beddengoed zijn gecompenseerd door veel van de witgekalkte muren en het plafond te gebruiken, die het licht rond deze goed verlichte slaapkamer weerkaatsen.

Het koperen framebed is een mooie finishing touch. Witte verf en een kamer gevuld met natuurlijk licht is een schot in de roos.

Het licht zal weerkaatsen van de verf waardoor de ruimte nog helderder aanvoelt. Effen witte scheidingswanden zijn ook het beste voor het presenteren van patronen.

Een explosie van patronen in de dekens en het bedlinnen, maakt deze slaapkamer helemaal bijzonder. Adem levensstijlen in een monochroom schema met lichtblauwe muren.

Het gefluister van schaduw op de scheidingswanden verzacht de impact van de zwart geverfde deur en het kozijn. Zachte verlichting, een pluche hoofdeinde en stapels kussens geven de kamer een zalig gevoel.

Monochroom betekent niet alleen grote platen zwart en wit. Dit nogal bloemenbehang brengt pracht aan deze kleurloze slaapkamer met zijn delicaat getekende bloemenpatroon.

Dit kleurpalet komt helemaal tot zijn recht wanneer het samen als onderscheidende patronen wordt gebruikt, omdat het praktisch onmogelijk is om zwart en wit te laten botsen - de mix van vormen en prints in deze slaapkamer vult het met persoonlijkheid.

Als je met monochroom werkt, kun je gedurfde stijlstatements maken - de geometrische functiemuur van deze slaapkamer wordt gedurende de hele kamer weerspiegeld in de milde fittingen en verspreide kussens.

Dit zou overweldigend zijn in een ander kleurenpalet, maar lijkt gestroomlijnd en modieus in zwart en wit. Zuiver witte slaapkamers zorgen voor de meest rustgevende locaties om te slapen.

Voeg wat zwarte accenten toe, zoals deze sprei met diamantenprint om de ruimtefactoren van belang te bieden. Houd de rest van de kamer echter rustig en vol met crèmekleurige meubels en fris wit beddengoed.

Niet alle tinten wit waren gelijk gemaakt, ze kunnen variëren van koel wit tot warmere tinten. ‘de perfecte wittinten voor slaapkamermuren zijn degene die tegen je fluisteren’, zegt marianne.

'dit zijn degenen met zachte hints van kleuring die een gedempte subtiliteit toevoegen om een ​​goede nachtrust en ontspanning te bevorderen.

'. Marianne stelt voor om je af te vragen of je een ochtend- of avondman of vrouw bent bij het kiezen van de juiste witte tint voor jou.

'als je een ochtendmens bent, denk dan eens na over sprankelend koel wit zoals dulux's rock salt, white mist en swandsown', legt ze uit.

'als je een nachtbraker bent, probeer dan heter wit zoals timeless, white cotton of jasmine white, die je zachtjes de dag zullen verlichten.

'.

5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën

Zwart witte slaapkamer zwart-wit musthaves + winactie remade with love ideeën

Zwart Witte Slaapkamer ZwartWit Musthaves + Winactie Remade With Love Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : remadewithlove.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Uniek Zwevende Tv Meubel Ideeën 5X Verzameling Diy Leuke Kaarsenhouders Ideeën 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 6X Mooi Blauw Badkamerontwerp Ideeën 4X Elegant Back To Work Ideeën 6 Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 6X Houten Vloer Badkamer Ideeën 6X Kleur In Badkamer Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 5X Laatste Complete Woonkamer Inrichting Ideeën