Knusse Slaapkamers Winter Longfaye Vacation Rentals & Homes Wallonia, Belgium Airbnb Ideeën

Bang voor de komst van de winter en een ijzige slaapkamer? laat deze 13 ijzige slaapkamerideeën de rillingen voorgoed wegjagen!.

'dit is het seizoen van gezelligheid, warmte en hecht gezelschap. Maar als je slaapkamer niet goed is ingericht, dan is het het seizoen van lange, donkere en koude nachten voor jou!.

Om van alle charmes van de winter te genieten, breng je wat veranderingen aan in je slaapkamer om het warm, gastvrij, vrolijk en gezellig te maken.

Als uw bed zich dicht bij de deur of ramen bevindt, is het eerste wat u moet doen het van hen weg te zetten.

Anders wordt het bed overdag bloedeloos als het te dicht bij de deur of ramen staat. Je kunt de matras oversteken naar de kern van de kamer of hem tegen een muur of hoekje wegduwen van de ramen.

De meest voor de hand liggende tip is om lagen te gebruiken! leg lagen wollen dekens, luxe dekbedden en dekbedden op het bed om op een bepaald moment van de dag in de hitte te verleiden.

Gebruik warmgekleurde dekbedovertrekken om je winterslaapkamer wat pit te geven. Als je 's nachts in bed kruipt, ben je zo heet als toast.

In de winter kunt u uw slaapkamervloer niet kaal laten. Als uw slaapkamer de vloer al heeft beschermd door een mat of tapijt te gebruiken, kunt u er nog steeds extra lagen tapijten en vloerkleden op leggen.

Leg op een vloer zonder kamerbreed tapijt tapijten in verschillende vormen, maten en kleuren. Deze zullen ervoor zorgen dat je voeten helemaal tevreden en warm aanvoelen als je er 's ochtends als eerste op stapt.

Ze zullen ook voorkomen dat de bloedelozen zich op de vloer van de slaapkamer nestelen en de kamer warm houden.

Kies vloerkleden die oranje, rood of bruin zijn voor een zalige uitstraling. Je zou het nu misschien niet meer merken, maar koude tocht vindt zijn weg in je slaapkamer via kieren in de deuropeningen en ramen.

Gebruik dus, voordat de winter begint, rubber of isolatietape om de gaten op te vullen en de koude rillingen af ​​te weren.

Controleer ook op openingen onder de deuren. U kunt psychologisch afscheid nemen van winterse rillingen in de slaapkamer met behulp van het tijdelijk veranderen van het kleurschema.

Kies tinten zoals warmgeel, oranje, diepblauw, bruin en paars voor je plaids, kussenslopen, dekens, dekbedden, vloerkleden, enz.

Voeg lampenkappen met soortgelijke tinten en andere decoratie-items toe om het warme gevoel te versterken.

Deze zullen niet verloren gaan, omdat je ze kunt opbergen en hergebruiken in de volgende herfst of winter.

5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën

Knusse slaapkamers winter longfaye vacation rentals & homes - wallonia, belgium airbnb ideeën

Knusse Slaapkamers Winter Longfaye Vacation Rentals & Homes Wallonia, Belgium Airbnb Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.airbnb.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 5X Elegant Houtkachel Inspiratie Ideeën 5X Verzameling Printer Opbergen Ideeën 5X Interieurtrend Ronde Spiegel Tips 6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 5X Kerstboom Klein Appartement Tips 6X Trend Ikea Krukje Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën