Vintage Slaapkamer Tips Een Interieur Specialisten Ideeën

Op zoek naar oude slaapkamerideeën? met eeuwenlange plangeschiedenis om uit te putten, kan het ontmoedigend zijn om te weten waar je moet beginnen, dus we hebben genoeg concepten en hints verzameld om je een handje te helpen.

Hoewel het eigenlijk allemaal draait om experimenteren - er is geen one-size-fits-all of goede of verkeerde manier. Dus of je nu een lang huis aan het inrichten bent en op zoek bent naar een aanvulling op de verouderde kenmerken, of een nieuw huis hebt en helemaal weg bent van de vintage look, deze ideeën zorgen ervoor dat je aan dat pinterest-bord wilt beginnen of het schetsboek tevoorschijn wilt halen.

En begin met het plannen van je nieuwe kamer. De eenvoudigste manier om een ​​slaapkamer er antiek uit te laten zien, is door tweedehands op te slaan.

Neem een ​​kijkje op online marktplaatsen of ga naar kringloopwinkels en begin al uw nieuwe meubels uit te wisselen voor antieke vondsten. Zelfs één aankondigingsstuk zoals een antiek stuk zal het gevoel van uw kamer volledig veranderen.

'introduceer tijdloze meubelstukken zoals fauteuils zonder holster en opa-klokken die normaal gesproken kunnen worden bepaald in liefdadigheidswinkels of veilinghuizen en u nu een vintage look zullen geven.

Een oude slaapkamer is een eerbetoon aan het feitelijke vakmanschap van pre-technologie, dus declaratiestukken zoals sleebedden helpen om dit te verwerven.

' scarlett blakey van ophelia blake interior design. 'of als je wilt, denk eens na over het upcyclen van je stukken om ze een nieuw leven te geven, al dan niet met nieuwe functiehandvatten, een frisse lik verf of decoupage met behang.

'. 'veel antieke slaapkamers worden gestyled door zelf stoffering en stoffering te maken. Het is bijna alsof je een stap terug in de tijd doet, maar dan met een hypermoderne twist.

Geen wetenschappelijke of moderne trendporties toegestaan!'. Met zijn gecompliceerde met toile de jouy gestoffeerde hoofdeinde, weelderige kroonluchter, swag gordijnkastgordijnen, vintage franse kaptafel en chaise longue, en niet te vergeten klassieke bustes op sokkels, is dit de belichaming van een vintage slaapkamer.

Ongeacht de stijl of de schaal van uw slaapkamer, een assertief hoofdeinde is een prachtige manier om een ​​focusfactor te creëren in een oud schema, er zijn allerlei ontwerpen om uit te kiezen, van weelderige fluwelen knopen met knopen tot antieke louis xiv gebeeldhouwde lijsten.

Je moet zelfs alles uit de kast halen met een op maat gemaakt formaat zoals hierboven via linden-bauer. Aangeduid als de godfather of the arts & crafts movement, william morris probeerde zich te amuseren met de schoonheid van de natuurlijke wereld door middel van veel gestileerde planten- en faunaprints gemaakt onder de organisatie morris & co.

Wordt in het algemeen gebruikt voor stoffen en behang, maar zijn prints kunnen tegenwoordig niettemin worden gekocht, naast nieuwe ontwerpen zoals deze wilhelmina weave-stof, gestimuleerd door de borduursels van zijn dochter may morris.

5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën

Vintage slaapkamer tips een interieur - specialisten ideeën

Vintage Slaapkamer Tips Een Interieur Specialisten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurspecialisten.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën 5X Badkamers Met Inloopdouche Ideeën 5X Ikea Ivar Hacks Tips 5X Verbazingwekkend Een Betonnen Aanrechtblad Ideeën 6X Galerij Geweldige Dakwoning Brussel Ideeën 6X Super Goed Wonen Studio Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 6X Galerij Dakkapel Of Dakraam Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën