Vintage Slaapkamer Tips Goedkoop Je Restylen 15 Ideeën

Waarom probeer je niet een paneel van arts & knutselstof aan de achterkant van een bed voor een alternatieve kenmerkende muur? het is de ideale manier om erfgoed en state-of-the-art patronen mee naar huis te nemen en wat groter is kan zonder problemen met de seizoenen worden aangepast voor een nieuwe look.

Als je op zoek bent naar een normale cottage-look, dan kun je zeker niet teveel bloemen hebben. Wees niet bang om ze over muren, dekbedden en gordijnen te gebruiken, zelfs in kleine kamers - het zorgt allemaal voor een eigenzinnige charme.

Met zijn verouderde effect zou een bloemenbehang vergelijkbaar met een hieronder afgebeeld in dit engelse huisje een eersteklas keuze zijn. Als je een fan bent van de scandinavische slaapkamerideeën, maar niets te modern en minimalistisch wilt, probeer dan een gestileerd herhalend bloemenbehang met wit houten geschilderde vloerplanken.

De zweedse behangfabrikant boråstapeter heeft een groot archief van bloemen met een uitgesproken scandi-gevoel, waarvan sommige gestimuleerd door het gebruik van vintage originelen.

Een retro rieten bed versterkt de scandinavische look; de authentieke zweedse kachel daarentegen is misschien moeilijker te vinden!. Denk aan de historische huizen van het landelijke midwesten van amerika om een ​​antieke prairie-look te creëren.

Temper kamerbreed bloemenbehang met gestreept beddengoed en accessoires met folky kunstwerken, patchworktextiel en traditionele geruite quilts. De eigenaren van dit geweldige victoriaanse herenhuis hebben mdf-panelen aangesloten en originele vloerplanken blootgelegd om een ​​oude slaapkamerlook te creëren.

De lambrisering creëert bovendien een structuur voor een unieke fotowand gemaakt met sierlijke vergulde lijsten en hangende nepbloemen. Het verschonen van beddengoed is een gemakkelijke manier om een ​​opvallende vintage slaapkamerlook te creëren.

Kies kussens, dekbedden en beddengoed in zachte pastelkleuren en vintage-geïnspireerde prints. Door delicate paden en ditsy-ontwerpen te kiezen, blijft het schema ontspannen.

Deze klassieke frames worden ook wel sanatorium- of slaapzaalbedden genoemd en zijn vandaag de dag nog steeds beroemd. Authentieke modellen zijn te vinden bij antiekverkopers, maar moderne versies zijn gemakkelijk online handig.

Hoewel traditioneel gemaakt van smeedijzer, zijn er tegenwoordig lichtere selecties gemaakt van buisvormig staal als u zich zorgen maakt over het gewicht. Voor een echt gevoel uit het midden van de eeuw, bron authentieke teakhouten meubels die typisch zijn voor die tijd en combineer deze met levendige levendige kleuren voor een 21e-eeuwse update.

Houd de rest van de kamer eenvoudig en laat de armaturen de focus zijn. Midden van de eeuw gek? we hebben massa's meer decorideeën uit het midden van de eeuw verzameld om te inspireren.

5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën

Vintage slaapkamer tips goedkoop je restylen: 15 - homeandgarden.nl ideeën

Vintage Slaapkamer Tips Goedkoop Je Restylen 15 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.homeandgarden.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 5X Badkamers Met Inloopdouche Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 6X Inspirerend Stijlvol Overnachten Europa Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5X Mooie Scandinavische Badkamer Ideeën 5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën