Plant In Slaapkamer Mooi Én Gezond Planten De Vtwonen Ideeën

Ook bekend als de tong van de schoonmoeder, is deze waanzinnig onderhoudsarme plant een optimale wens voor de slaapkamer, omdat het niet alleen een plek op de nasa-lijst van de top 10 luchtzuiverende planten verklaart, maar het is ook een van weinig kamerplanten die 's nachts kooldioxide omzetten in zuurstof (iets wat de meeste kamerplanten alleen overdag doen).

Slaapkamervoordeel: filtert de binnenlucht op een bepaald punt van de dag en nacht onderhoudstip: helder schuin licht; soms water. Een van de top 10 van nasa's lijst is de philodendron, een populaire kamerplant omdat het bijna onmogelijk is om te doden.

De hartvormige bladeren van deze hangplant zijn er in verschillende visueel aantrekkelijke variaties en zijn vooral voordelig bij het absorberen van formaldehyde.

Houd het echter buiten het bereik van huisdieren en tieners, omdat deze plant giftig is als hij wordt gegeten. Slaapkamervoordeel: absorbeert formaldehyde uit de lucht onderhoudstip: matig tot glanzend licht; af en toe water geven.

Een andere slepende pracht die hoog op de nasa-lijst staat, engelse klimop is buitengewoon effectief in het absorberen van formaldehyde, benzeen, xyleen en tolueen.

Niet alleen helpt engelse klimop onze lucht te ontdoen van gifstoffen, maar onderzoek toont aan dat het in staat is om schimmel en dierlijke uitwerpselen uit de lucht te verwijderen en allergische reactiesymptomen te verbeteren.

Slaapkamervoordeel: ontdoet de binnenlucht van gifstoffen onderhoudstip: matig licht; water in het algemeen. Net als de philodendron van het hartblad, is de hangende pothos-plant goed in het filteren van formaldehyde, koolmonoxide en benzeen en is hij uiterst gemakkelijk te verzorgen en te kweken.

Het heeft de bijnaam 'de ligboxenplant' gekregen vanwege zijn tolerantie. Slaapkamervoordeel: zuivert de binnenlucht van gifstoffen en helpt geuren af ​​te voeren onderhoudstip: matig licht; regelmatig water geven.

Perfect voor een opvallende plantenbak, en handig om te vermeerderen; deze plant is positief in het bestrijden van een verscheidenheid aan verontreinigende stoffen zoals benzeen, formaldehyde, koolmonoxide en xyleen.

Houd deze bloemen in levendig tot matig schuin zonlicht en geef af en toe water op een bepaald punt van voorlopige groei. Als je de plant ongeveer een jaar hebt gehad, geef dan matig water.

Slaapkamervoordeel: zuivert de binnenlucht door schadelijke chemicaliën te verwijderen onderhoudstip: matig tot fel licht; af en toe water geven.

Deze onderhoudsarme schoonheid met zijn hangende bosgroene bladeren is een effectieve gifverwijderaar en luchtreiniger. De aanzienlijke bladeren van deze plant trekken grote hoeveelheden verontreinigingen aan, waardoor het ongelooflijk is in het reinigen van de binnenlucht.

Laat deze bloemen tussen de gietbeurten drogen en houd ze bij gemiddeld tot weinig licht. Slaapkamervoordeel: verbeter de binnenlucht geweldig door chemicaliën in de lucht te absorberen onderhoudstip: matig tot weinig licht; af en toe water.

5 Plant In Slaapkamer Ideeën

Plant in slaapkamer mooi én gezond: planten de vtwonen ideeën

Plant In Slaapkamer Mooi Én Gezond Planten De Vtwonen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inrichten Kamer Ideeen Tips 5X Uniek Dutch Design Week Ideeën 5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën 5X Prachtig Perfecte Room Dividers Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën 5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën