Inspiratie Slaapkamer Kleuren Kiezen Levis Ideeën

Kies wit of gebroken wit voor je muren en plafond en breng dan wat warmte over met terracotta tinten, houten accenten en kruidentexturen. Kies een nauwelijks donkerdere kleur om ook toe te voegen om een ​​beetje contrast te creëren.

Creëer je eigen functionele muur, behalve behangen, door verschillende vormen in een flink aantal tinten weer te geven in tegenstelling tot een vervaagde achtergrondkleur; het is een geweldige en handige manier om tijdverdrijf toe te voegen aan een bestaand slaapkamerkleurenschema.

Gebruik een trendy metallic voor de stippen zoals hier getoond voor een vleugje boudoir-glamour. Als je een gevoel krijgt voor een karmozijnrode slaapkamer, zorg er dan voor dat je al onze roze kamerideeën bekijkt.

Of je muren nu messing-en-groef of panelen zijn, of je ontwikkelt je eigen panelen van stukken mdf die aan de muur zijn vastgemaakt en gelijmd, en schildert deze in een authentieke, historische tint (wat op dit moment ook elegant is voor huizen , ook), zal uw slaapkamer een elegante, regelmatige uitstraling geven die ook als vervanging slim is.

Dan hoef je alleen nog maar eigentijdse meubels en accessoires te kiezen voor de perfecte combinatie van oud en nieuw. Wauw. Verf je slaapkamer wit. Hoe grensverleggend. Maar serieus, een volledig witte slaapkamer ziet er schoon, fris uit en zal nooit verouderen.

Kies een eenvoudig levendig wit en ga naar de stad - schilder het plafond, het houtwerk, de scheidingswanden - om een ​​(verrassend) plaatsende look te creëren. Voeg kleur en patroon toe met je slaapkameraccessoires en matraslinnen.

Bekijk meer ideeën die laten zien dat wit een fascinerende kleurkeuze kan zijn in deze ideeën voor witte slaapkamers. Op zoek naar een slaapkamer schilderij hack? letterlijk, het goedkoopste alternatief voor een echt hoofdeinde, alles wat je nodig hebt voor dit snelle doe-het-zelf-verfidee voor de slaapkamer is wat verf, een kwast (of roller) en wat plakband.

Begin met het gebruik van tape om een ​​rechthoek rond de bovenkant van uw bed te markeren. Neem vervolgens de kleur naar keuze en begin met schilderen, waarbij u voorzichtig bent om binnen de lijnen van de beschermende tape te bewaren.

Laat de verf drogen, geef hem een ​​andere laag als hij dat wil, en verwijder dan de plakband. We hebben er nog honderden meer waar ze vandaan kwamen in onze doe-het-zelf-hoofdeinden-functie.

Ouderwetse slaapkamers hebben dado- en schilderijrails om de muur op te delen in gebieden die elk een unieke behandeling kunnen krijgen, maar als uw huis modern is en behalve deze echte details, kunt u uw muren nog steeds indelen met specifieke kleuren om een ​​gelaagde look te creëren zit het echt boordevol interesse.

6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën

Inspiratie slaapkamer kleuren kiezen levis ideeën

Inspiratie Slaapkamer Kleuren Kiezen Levis Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.levis.info

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Geweldig Gordijnen Als Scheidingswand Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 6X Verzameling Een Kleine Babykamer Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 6X Planten In De Badkamer Ideeën 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 5X Nieuw Eyecatchers Industrieel Interieur Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën