Witte Slaapkamer Inspiratie Styling Zo Maak Je Ideeën

Als het gaat om het ontwerpen van een rustgevend toevluchtsoord, voelt niets zo rustgevend als een witte slaapkamer. Of je nu neigt naar levendig wit of warmer ivoor, deze neutrale tinten staan ​​bekend als een van de meest rustgevende tinten die er zijn voor interieurs.

Dat wil niet zeggen dat alle witte slaapkamers hetzelfde gevoel, uiterlijk of dezelfde stijl hebben. Er zijn zelfs zoveel witte verftinten om uit te kiezen dat geen twee witte slaapkamers hetzelfde zullen zijn.

Witte slaapkamers zijn in feite ideale ruimtes om persoonlijkheid uit te drukken - of dat nu is via revolutionaire ideeën voor wanddecoratie, gelaagd textiel, modieuze karpetten, specifieke kunstwerken of niet-openbare collecties.

Witte kamers zijn ook schitterende ruimtes om te versieren met antiek, omdat de neutrale kleur helpt om stukken die verouderd zijn met persona te laten glanzen. De kleur wit zorgt niet alleen voor rust in kamers, maar zorgt er ook voor dat binnenruimtes extra groot aanvoelen, waardoor het een perfecte voorkeur is voor kleine slaapkamers.

En omdat de neutrale tint bovendien helpt om de aandacht naar buiten te trekken, is wit een eersteklas wens voor slaapkamers die uitkijken op buitenkamers. Het is geen wonder dat witte slaapkamers favoriet zijn bij interieurontwerpers.

Kijk eens naar deze 35 mooiste witte slaapkamergedachten uit de veranda-archieven die laten zien dat de serene kleuring verre van slaperig is. Leanne ford heeft het ontwerp opnieuw teruggebracht tot alleen de essentie voor een schoon, fris uiterlijk en minder gecompliceerd leven.

Voor een volle witte look koos ze bovendien voor blonde houten vloeren. Als je denkt aan slapen op een wolk, aan welke schaduw denk je dan? we nemen een gok en gaan ervan uit dat je snapshots tovert van helder, wit linnen en gezellige neutrale tinten.

Er is gewoon iets aan een witte slaapkamer dat remedie uitstraalt op een chique, basic manier. Terwijl decoreren met wit ontmoedigend kan zijn (ziet het er grimmig uit? wat als ik mors?), als het goed wordt uitgevoerd, kan het een dromerige slaapkamer creëren die je op geen enkele manier wilt verlaten.

We tikten blogger en naaister laura genevieve aan voor haar eersteklas tips over het spijkeren van de wit-op-wit-schijn in de slaapkamer, te beginnen met verf. "niets is erger dan het kwellen van meer dan 10 tinten wit", vertelt ze aan mydomaine.

"mijn go-to is ultra pure white van behr voor muren met een matte afwerking, met eierschaal of satijn op de rand in hetzelfde ultra pure white. Het is de kleur die ik heb gebruikt voor het hele interieur en exterieur van mijn huis.

". Dus als je erover denkt om kleurloos te gaan in je slaapkamer, lees dan verder voor 32 glanzende ideeën om je te informeren en te inspireren. Een wit slaapkamerschema is een tijdloos verlangen om voor elke stijl een rustgevende achtergrond te creëren.

Met de juiste toevoegingen en zachte meubels kan een witte slaapkamer toch een warme en uitnodigende ruimte zijn om van te genieten.

6 Witte Slaapkamer Inspiratie Ideeën

Witte slaapkamer inspiratie styling inspiratie: zo maak je ideeën

Witte Slaapkamer Inspiratie Styling Zo Maak Je Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wonenenco.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5X Laatste Complete Woonkamer Inrichting Ideeën 6X Elegant Gezellig Interieur Woonkamer Ideeën 5X Nieuw Eyecatchers Industrieel Interieur Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 5X Nieuw Grijze Muur Interieur Ideeën 6X Badkamer Met Bad Ideeën 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 6X Mooi Eerste Indruk Huis Ideeën 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën