Posters In Slaapkamer Fotowand Strand Blauwe Eiken Fotolijsten Ideeën

Pagina's uit historische boeken geven een ruimte een intellectuele uitstraling. Zo'n gedachtegang is heel uniek en niet iedereen zal het aandurven er gebruik van te maken. Als je niet bang bent voor experimenten, dan is het iets voor jou.

Dus je ziet dat het niet zo moeilijk is om slaapkamerideeën onder de knie te krijgen. Je had je al moeten voorstellen wat je met je kamer moest doen om er een toevluchtsoord van de buitenwereld van te maken.

Wees niet bang om te experimenteren! als je iets leuk vindt, probeer het dan! zelfs als u niet tevreden bent met het resultaat, is het altijd mogelijk om de decoraties te ruilen. Deze suite kijkt uit over de daken van de oude stad en biedt een romantisch hemelbed.

Aparte woonkamer, eetkamer en eikenhouten badkamer met vrijstaand ligbad. We zijn drie jaar geleden weer naar kopenhagen verhuisd en wonen sindsdien in hetzelfde appartement. Maar af en toe zijn er van die kleine dingen die je formatteert, maar waar je nooit echt aan toe komt.

Zo is het ook gegaan met het ophangen van mijn fotolijstjes. Ik kon mezelf er gewoon niet toe brengen een gat in de muur te maken, als ik niet zeker wist of het de juiste plek was. Gisteren besloot ik uiteindelijk drie mooie posters in mijn slaapkamer te bungelen.

Desenio is een groot online platform met een grote keuze aan posters. Ik selecteerde drie unieke posters voor mijn slaapkamer. Drie verschillende, maar allemaal met een eenvoudige indeling en rustige kleuren.

De code "septemberedit25" geeft 25% korting op posters* tussen dinsdag achtentwintig augustus - donderdag 30 augustus. De eerste die ik koos, is een eerbetoon aan mijn scandinavische roots en wordt stockholm columns genoemd.

Ik plaatste het in dit kleine hoekje naast mijn dressoir waar ik al mijn kleinere spullen bewaar. Het is mijn favoriete hoekje in de slaapkamer en ik ben tevreden dat ik het uiteindelijk af heb.

Ik heb een enkele gekleurde muur in mijn slaapkamer en hoewel ik hier al meer dan drie jaar woon, is het me niet gelukt om er een enkele foto op te plaatsen. Ik koos twee unieke posters voor deze muur.

De eerste is faces no3 - een enorme witte poster met een grafische tekening van twee gezichten. Ik plaatste hem in een witte lijst om hem die “all white”-look te geven. Ik vind het echt essentieel om je posters in te lijsten en als het kan in een passe-partout.

Het zijn die kleine extra details die ervoor zorgen dat het er afgewerkt en als een kunstwerk uitziet, ook al is het "slechts" een poster. De resterende die ik heb gekozen, is een kunstwerk van anna bülow, bekend als a quiet reminder.

Ik hou van de combinatie van samenvattende schilderkunst en de vrij vrouwelijke gezichten. Ik koos een kleinere maat, gewoon om te zien wat het beste leek. Soms is het goed om een ​​rondje te spelen om de juiste pasvorm te krijgen.

5 Posters In Slaapkamer Ideeën

Posters in slaapkamer fotowand strand blauwe eiken fotolijsten ideeën

Posters In Slaapkamer Fotowand Strand Blauwe Eiken Fotolijsten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : posterstore.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 6 Klassieke Slaapkamers Van Eyesnights Only Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 6X Inspiratie Voor De Nieuwe Badkamer Ideeën