Blauwe Slaapkamer Ideeën Voor Een Zie Hoe Tinten Van Groenblauw

Als je een kamer gebruikt om meerdere dingen te doen (bijvoorbeeld studeren en slapen), denk er dan eens over na om verf te gebruiken om onderscheid te maken tussen de ruimtes. Maximalisme is nu groot, maar het botsen van prints en patronen kan ontmoedigend zijn.

Je zou het veilig kunnen spelen door een witte backstop te gebruiken, maar we denken dat veelkleurige stoffen meer effect hebben in tegenstelling tot een diepblauw zoals deze. Je zult het ook rustiger vinden tegen de chaos.

Ga voor de actualiteit met frisse witte tinten en heldere accenten die doen denken aan de caraïben of miami beach - je zult het hele jaar door wakker worden alsof je op excursie bent. Gebruik de hoogte van de kamer om de opbergruimte naast het bed te maximaliseren.

Kies een paar hoge apparaten om de matras in te kaderen en voor oplossingen met elke kastruimte (voor onprettige benodigdheden) en open kasten voor veelzijdigheid. Plaats slimme bakken in kaartenbakken voor extra organisatie.

Een laminaatvloer met een rustieke nerf zorgt voor diepte. Trek de dingen samen door de scheidingswanden en een meubelstuk in dezelfde tint uit te beelden. Hier is een espressotafel aan het voeteneinde van het bed een handige plek om boeken, plaids en sierkussens neer te leggen net voordat je in slaap valt.

Een verrassend behang was vroeger de beginfactor voor dit dromerige eendeneischema. Accessoires in de kleuren grijs, biscuit en lavendel geven een extra volwassen uitstraling dan roze. Niet-overeenkomende lampen en nachtkastjes zorgen ervoor dat het typische schema niet te gekunsteld is.

Combineer gemeenschappelijke tegelpatronen met frisse witte muren en bijpassende geverfde meubels. Voor deze look geldt: groter is meer. Breng patronen in marokkaanse stijl aan, van geometrisch rasterwerk tot decoratieve perzische knopen.

De enige regel is om je aan een strikt kleurenpalet te houden. Maak een bewering door een meubel diepblauw te schilderen voor een gedurfd contrast tegen de blauw-witte patroonmuren. Voor een klassieke, rustieke look laat je de bovenkant ongeverfd, maar schuur en olie hem echt.

Als je geen zin hebt om je hele kamer blauw te schilderen en niet eens een volledige muur kiest, kun je de kleur op een verstandige manier introduceren - en je frame schilderen, zoals een oven of een deurkozijn, deze prachtige, rijke groente.

Als je op zoek bent naar een blauwe slaapkamer, beperk je dan niet tot de muren en breng hem in je kamer met blauwe gordijnen met patronen, kussens en een deken. In deze kamer zijn de muren witgekalkt en gecombineerd met smetteloos wit beddengoed.

De bijpassende gordijnen met blauw patroon en de jaloezie worden gelaten om een ​​zacht statement te maken.

6 Blauwe Slaapkamer Ideeën

Blauwe slaapkamer ideeën voor een - zie hoe tinten van groenblauw

Blauwe Slaapkamer Ideeën Voor Een Zie Hoe Tinten Van Groenblauw

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.politblogger.eu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 6X Galerij Geweldige Dakwoning Brussel Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 6X Uniek Behang Of Verf Ideeën 5 Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Ideeën 6X Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Ideeën 6X Houten Vloer Badkamer Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 4X Kerst In Huis Tips 6X Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Ideeën