Blauwe Slaapkamer Blauw Meer Fotowand Natuurfotografie Citaat Posters Ideeën

Blauw is een van de meest kalmerende en rustgevende tinten die je kunt kiezen voor de slaapkamer. Maar een blauwe slaapkamer kan ook in een aantal moderichtingen gaan: van gedurfde en preppy marineblauw tot verwassen strandachtige tinten, je hebt veel om uit te kiezen.

Terwijl je door honderden foto's hieronder bladert, overweeg dan de volgende lay-outgedachten die je thuis kunt gebruiken. 1. Donkerblauwe muren: maak een statement met donkerblauwe slaapkamermuren in een marineblauwe of koningsblauwe tint.

Donkere muren zullen een humeurige ruimte creëren die natuurlijk past bij gouden avondlicht. 2. Gouden accenten: als u op zoek bent naar slaapkamerideeën met blauw, kies dan voor gouden accenten, die de ruimte natuurlijk aanvullen.

Denk aan goud omrande spiegels, fotolijsten of tafellampen. 3 paar blauw en grijs: ga voor een meer ingetogen ruimte met een blauwe en grijze slaapkamer. Perfect voor een slaapkamer in overgangsstijl, je zou eventueel kiezen voor neutraal grijze muren, een wit gestoffeerd hoofdeinde en lichtblauw beddengoed voor een zeer gezellige sfeer.

Four blue rug: voor het ultieme contrast, kies voor volledig wit beddengoed en een blauw vloerkleed. Een houten bedlichaam en houten vloeren zouden specifiek bij deze combinatie passen. 5. Poederblauwe muren: creëer een elegante lichtblauwe slaapkamer met poederblauwe scheidingswanden en friswitte kroonlijsten.

Je zou eventueel een kroonluchter en een statige fauteuil kunnen combineren om de look voort te zetten. 6. Witte lambrisering: als je een blauwe hoofdslaapkamer versiert, ga dan dramatisch met witte lambrisering op de onderste helft van de muren.

Verf de bovenste helft in je favoriete kleur blauw en ervaar de statige uitstraling. 7. Paar blauw en geel: kanaal preppy mode met een zonnige blauw en gele slaapkamer. Denk aan strandstrepen of ga voor meer modern met blauw fluweel en geel satijn.

8. Lichtblauwe gordijnen: hang lichtblauwe gordijnen op in de slaapkamer voor een lichte en luchtige sfeer. Babyblauwe of zelfs groenblauwe gordijnen zien er buitengewoon goed uit in een gestreept of bloemenpatroon.

9. Ga voor boho met heldere accenten: om te voorkomen dat je het gevoel hebt dat je in een zee van blauw zwemt, ga je voor een boho-chique look met veel unieke accenten en antieke vondsten. Probeer oranje kussens, een dik vloerkleed en een honingbruin houten nachtkastje te gebruiken.

10. Meestal wit met blauwe accenten: gebruik blauw spaarzaam en alleen als accentkleur voor een ontspannende en serene blauw-witte slaapkamer. Ga voor een wit houten bedframe en witte muren aangevuld met zachtblauwe sierkussens.

Elf beach style blues: neem de suggestie van de zee en ga voor lichtblauwe slaapkamermuren, gecombineerd met wit hout en rieten accenten. En wees niet bang om voor een licht turquoise tint te gaan - je zult zeker de look van zeeglas ervaren.

6 Blauwe Slaapkamer Ideeën

Blauwe slaapkamer blauw meer fotowand natuurfotografie citaat posters ideeën

Blauwe Slaapkamer Blauw Meer Fotowand Natuurfotografie Citaat Posters Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : posterstore.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Hout In De Keuken Ideeën 6X Trend Tinten Donkerder Ideeën 6X Moderne Badkamers Voorbeelden Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën 6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 6X Mooi Fiets Ophangen Muur Ideeën 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën