Blauwe Slaapkamer Juudithhome Interieur & Styling Ideeën

12. Rood en blauw: een andere klassieke preppy zet is om te gaan voor een paars en marineblauw slaapkamerdecor. Misschien wil je gedurfd worden met karmozijnrode strepen en een humeurige blauwe muur, en rijkelijk gebeitste houtsoorten opnemen in je nachtkastje en bedframe.

Na een tijdje worden witte muren blasé en wordt de ervaring van neutrale kamers overspeeld. Om virtueel wat persona aan een kamer toe te voegen, draait het allemaal om leunen in kleur: roze, rood, groen, oranje, zelfs geel.

Maar de enige kleur die bijna alle andere overtreft, is betrouwbaar blauw. In tegenstelling tot warme tinten - en sommige andere koele tinten - is blauw schijnbaar universeel.

De schaduw kan tegelijkertijd zo helder en levendig zijn als een complementaire neutrale kleur. Daarom zwijmelen we helemaal over blauwe slaapkamers.

Van zacht robin's eiblauw tot donkere kleuren van indigo en marine, blauw is een dynamische tint die elke slaapkamer serieus kan veranderen van primair naar mooi.

Maar wees niet bang als je afkerig bent van kleuren - blauw werkt ook als accentkleur! "we beginnen meestal met een neutraal basispalet bij het ontwerpen van ruimtes, maar brengen graag delicate kleurenpracht door middel van tapijten, kussens, accessoires en accentstukken", zegt interieurmodeontwerper erin chelius.

Verderop hebben we onze favoriete blauwe slaapkamers afgerond om de bal aan het rollen te krijgen. Klaar om je blauw aan te trekken? blijf gewoon lezen.

Humeurig, zacht, modern - is er iets dat blauw niet kan? hoewel we er vast van overtuigd zijn dat er geen afschuwelijke tijd zal zijn om een ​​blauwe sfeer op te nemen, hebben diepe en dromerige marinetinten enige tijd in de schijnwerpers gestaan.

Nadat sherwin-williams hun kleur van het jaar 2020 'naval' noemde, een enigszins oververzadigde echte marine, wisten we dat het te hoog tijd was dat dit standby-blauw zijn recht kreeg.

Als een van de meest klassieke slaapkamerkleuren staat diepblauw bekend als rustgevend en rustgevend. Maar maak je geen zorgen, maximalisten! deze eclectische kamers bewijzen dat marine tonnen groter is dan haar traditionele reputatie.

In feite denken we dat veel van deze inktzwarte retraites iets ronduit rebels en gespannens hebben. Om wat licht op de kleur te werpen, kwamen we bij interieurontwerper marie flanigan, die een groot voorstander is om marineblauw in de slaapkamer te brengen.

"ik word gestimuleerd door kleuren die in de natuur worden waargenomen en word constant aangetrokken door het mistige blauw van de oceaan en de lucht", vertelt ze.

Lees verder om 22 van onze favoriete marineblauwe slaapkamers te zien en specialistische aanbevelingen over hoe u ook een draai kunt geven aan de klassieke kleur.

6 Blauwe Slaapkamer Ideeën

Blauwe slaapkamer - juudithhome- interieur & styling ideeën

Blauwe Slaapkamer Juudithhome Interieur & Styling Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : judith-huls.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën 5X Ikea Ivar Hacks Tips X Inspiratie Voor Woonkamer Tips 6X Laatste Bed Met Opbergruimte Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 6 Badkamer In Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën