Aziatische Slaapkamer Homify Slaapkamers Ideeën

Telkens als je bedenkt dat marco polo van europa naar het verre oosten reisde, was er een fascinatie voor alles wat oosters was. Vooral oost-azië spreekt tot de verbeelding van westerse ontwerpers en kunstenaars.

Van de weelderige luxe van de voormalige chinese keizers tot de afhankelijke ontwerpen van japanse huizen, het oosten heeft veel geschiedenis waaruit nieuwe ontwerpen kunnen worden geïnspireerd.

Waarom zou je je slaapkamer niet opknappen om een ​​kleine japanse belofte op te roepen? een japans of chinees gestimuleerd ontwerp zorgt ook voor een eersteklas logeerkamerlook.

Als je hebt besloten dat het tijd is om een ​​slaapkamer in je huis opnieuw in te richten, ga dan voor een aziatisch geïnspireerde inrichting die een rustgevende en rustgevende regio maakt om uit te rusten na een lange dag.

Tal van gebruikelijke armaturenwinkels hebben meubels in aziatische stijl op voorraad. U zult niet merken dat u naar een specialist wilt gaan om de artikelen in oriëntaalse stijl te kopen die de inrichting van uw kamer zullen aanvullen.

Gebruik een ouderwetse en versleten zoekkoffer als bewaarplaats voor je dekens en beddengoed. Zet hem opzij, onder een oosterse wandbekleding of aan het voeteneinde van je bed.

Een bijzetstoel, in oosterse stijl, zal ook bijdragen aan de uitstraling van de kamer. Als je kamer een modernere look moet behouden, voeg dan een paar symmetrisch geplaatste vloerkussens toe in plaats van duurzamere meubels.

Oosterse modetapijten zorgen voor een prachtig accent in je oriëntaalse slaapkamer. Probeer een bijpassend paar lopers en een worp te vinden die over je sprei kan zitten om het precies goed te laten lijken.

Hang een mandala of boeddhistische cirkel boven je bed om een ​​gevoel van rust te creëren. Als alternatief zal een oosters kunstwerk, of een decoratieve waaier, er geweldig uitzien boven je bed.

Kies een aantal kussens en kussenhoezen die doen denken aan chinese basisontwerpen, zoals vazen ​​en ander porselein. Maak het uiterlijk van je slaapkamer compleet met een paar papieren lantaarns op het toppunt van je nachtkastjes.

De exclusieve uitstraling van een gewoon japans huis zorgt voor een buitengewoon goed zoekende slaapkamer. Gebruik schuifdeuren, overal mogelijk.

Als het onpraktisch is om een ​​volledig afgeschermde muur naar achteren te laten schuiven, creëer dan de fantasie van een japanse kamer door valse schermen op te nemen.

Deze papieren schermen zien er extreem goed uit als ze van achteren worden verlicht. Voeg wat typisch japanse beelden toe, zoals afbeeldingen van samoerai-krijgers.

Houd uw grondruimte vrij en overzichtelijk. Maak het uiterlijk van een japanse slaapkamer compleet met wat normale kalligrafie die over de matras of aan de tegenoverliggende muur hangt.

Een nauwkeurig materiaal om in je oost-aziatische slaapkamergrafiek te gebruiken, is bamboe. Er zijn tal van bedden, en verschillende slaapkamermeubels, die ontwikkeld zijn in dit stoere draagmateriaal.

Bamboe is een geweldig hout om te gebruiken voor jaloezieën en schermen. Het kan worden verwerkt tot weefsels en rieten die uitzonderlijk zijn voor het beschermen van oppervlakken.

Een hedendaagse look, die de inrichting van een oosterse slaapkamer zal prijzen, is het gebruik van bamboeriet als wandbekleding. Maak je nieuw ontworpen slaapkamer af door een plant in een simpele pot te plaatsen.

Natuurlijk zal een bamboeplant de kamer een groots effect geven.

6 Aziatische Slaapkamer Ideeën

Aziatische slaapkamer homify slaapkamers ideeën

Aziatische Slaapkamer Homify Slaapkamers Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.homify.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 6X Galerij Toilet Inspiratie Ideeën 5X Retro Badkamer Chase En Lauren Ideeën 5 Bijzondere Scandinavische Slaapkamer Uit Goteborg Ideeën 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën X Inspirerende Badkamerverbouwing Jenni Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën