Feng Shui Slaapkamer FengShui 11 Dingen Die Je Beter Niet Kunt Plaatsen In De Ideeën

Kom in stabiliteit met feng shui in je slaapkamer. Verander je slaapkamer in een echt feng shui-paradijs met deze tips - gewoon met je eigen spullen. Feng shui – in het begin een historische chinese leerstelling – is een methode die ervoor zorgt dat elektriciteit terug komt op plekken waar het ontbreekt.

Vaak wordt dit gedaan door het plaatsen of verschuiven van armaturen in huis. Op deze manier ontstaat er eensgezindheid in je huis en zul je je uiteindelijk meer in balans voelen. Je slaapkamer is een van de plekken waar je de meeste tijd doorbrengt.

Je slaapt daar, je hebt daar seks, je rust daar. Het is een multifunctionele ruimte in huis, waar veel te ontdekken valt. Kies je ervoor om je nog hoger te voelen in je slaapkamer? met deze aanbevelingen kun je je slaapkamer volgens de filosofie van feng shui opfleuren met je eigen spullen.

Werkt het zeker? nou, je zult het merken als je het probeert. Plaats je bed zo dat je vanuit bed je deur direct kunt zien. Als dit niet mogelijk is, gebruik dan spiegels. Zorg ervoor dat uw bed niet weerkaatst op de spiegel.

Door twee dezelfde nachtkastjes naast het hoofdeinde van je bed te plaatsen, creëer je bovendien extra balans in je slaapkamer. Maar niet alleen dat - op deze manier zorg je bovendien voor een betere relatie.

Volgens feng shui zorgt het gebruik van identieke dingen naast het bed voor een verhoogde beleving van saamhorigheid. Plaats de identieke lampen op de nachtkastjes en hang nu geen planken of kasten boven je bed.

Deze houden de energie terug en voorkomen de nachtrust. Geef een rustgevende kleur aan de muren van je slaapkamer. Rustgevende kleuren zijn: lichtblauw, geel, groen, lichtroze, wit en lavendel.

Deze tinten kunnen u helpen om beter los te komen. Hang daarnaast een mooie foto of schilderij in je slaapkamer die je meteen ziet als je uit bed komt. Feng shui werkt veel met voorwerpen die je humeur een 'boost' geven.

Soms ontkom je er niet aan, maar toch is het beter om nu geen bureau in je slaapkamer te hebben. Kan het niet anders? zorg ervoor dat u de deur aan de achterkant van uw bureau kunt zien.

Zet je bureau ook in de richting van het noordoosten, want volgens feng shui is dit de weg van kennis en wetenschap. Het is ook niet de bedoeling om apparatuur in je slaapkamer te hebben staan.

Maar ook hier kom je tegenwoordig vaak niet meer mee weg. Volgens feng shui moet ervoor worden gezorgd dat hulpmiddelen zoals televisies en computersystemen 's nachts worden uitgeschakeld - idealiter bedekt met een kleed.

5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën

Feng shui slaapkamer feng-shui: 11 dingen die je beter niet kunt plaatsen in de ideeën

Feng Shui Slaapkamer FengShui 11 Dingen Die Je Beter Niet Kunt Plaatsen In De Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : slaap24.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 5X Mooi Brocante Interieur Ideeen Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 6X Landelijke Badkamer Modern Industrieel Tintje Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 5X Super Goed Conceptstore Portrait Haarlem Ideeën 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën 5X Inspiratie Interieur Woonkamer Tips 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 5X Inspirerend Bewaarde Interieur Tips Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën