Feng Shui Slaapkamer 10 Tips Om Harmonieus Te Slapen Ontdek Hier Alles Over Ideeën

Zo voorkom je dat 'slechte straling' je nachtrust onbewust verstoort. Bovendien leiden gadgets natuurlijk alleen maar af.

Binnen feng shui zijn netheid en orde belangrijk. Zorg voor een schone en opgeruimde kamer. Als je wakker wordt in een rommelige of vuile kamer, slurpt het je energie op.

Je wordt beter wakker in een schone, opgeruimde kamer. En wakker worden is een goed begin van een geweldige dag!.

Aan de slag met feng shui bij u thuis? naast deze feng shui slaapkamertips hebben we ook tips voor feng shui in de woonkamer.

Wil je meer lezen over feng shui en je kennis en ervaring met feng shui uitbreiden? kijk dan eens in een van de onderstaande feng shui boeken.

Uw gezonde slaapomgeving heeft veel invloed op het uitzonderlijke van uw slaap. Door je slaapkamer in feng shui te decoreren, kun je je slaapomgeving optimaliseren voor een betere nachtrust.

Bij feng shui-inrichting draait het allemaal om het creëren van een bevredigende en harmonieuze omgeving die je slaapkamer een mooie kracht geeft.

Energiestromen zijn overal aanwezig en gaan dus ook door je huis of kantoor. De drift van de chi beïnvloedt je leven op een hoogwaardige of slechte manier, afhankelijk van de waft en de balans.

Wanneer de stromingen optimaal door de omgeving bewegen, heeft dit een positieve invloed op je leven. Aangezien we ongeveer 1/3 van ons leven slapend of in ieder geval in onze slaapkamer doorbrengen, is het geen gek idee om je slaapkamer feng shui te maken!.

De meeste mensen hebben een slaapkamer. Een aparte kamer om te slapen. Probeer deze ruimte oprecht als slaapkamer te gebruiken en richt deze niet te veel in als woon- of werkomgeving.

Als dat niet meer mogelijk is, zorg dan voor een duidelijke scheiding tussen de twee delen. Er zijn ook veel mensen, denk aan studenten, die geen aparte slaapkamer hebben.

In dat geval is het van belang dat u de slaapruimte ook daadwerkelijk scheidt van de woonruimte door middel van bijvoorbeeld een kast.

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het plaatsen van uw bed in de slaapkamer. Ten eerste de positionering ten opzichte van de deur.

Feng shui heeft ook te maken met onze instincten als het om veiligheid gaat. Om goed te slapen is het zeer noodzakelijk dat we ons veilig en op ons gemak voelen.

Of je nu wel of niet meer rekening houdt met het effect van feng shui, yin & yang en chi's. Is het je ook niet bekend dat je een natuurlijke voorkeur hebt om te slapen met zicht op de deur? nu ik me hierin heb verdiept, snap ik het zelf in ieder geval! we voelen ons natuurlijk veiliger als we de opening naar onze slaapkamer in de gaten kunnen houden.

Instinctief is het niet langer een goed idee dat je van achteren kan worden beslopen of dat iemand binnen kan komen zonder dat je in staat bent om het te zien.

Herkenbaar?. Het is bijzonder om je matras niet voor de deur te hebben. Dit maakt je natuurlijk weer kwetsbaar omdat iedereen die binnenkomt direct zicht op je heeft.

Je zit dan als het ware niet verstopt. Je bent ook meer blootgesteld aan de direct inkomende energiestroom. Zet je bed bij voorkeur schuin tegenover de deur zodat je er direct zicht op hebt.

5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën

Feng shui slaapkamer 10 tips om harmonieus te slapen ontdek hier alles over ideeën

Feng Shui Slaapkamer 10 Tips Om Harmonieus Te Slapen Ontdek Hier Alles Over Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : slapen.mycomfort24.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 6X Elegant Klassiek Interieur Ideeën 5X Super Goed Gekleurde Bank Woonkamer Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën 6 Vloerkleed In De Slaapkamer Ideeën