Feng Shui Slaapkamer Im Schlafzimmer Ideeën

Volgens de leer van feng shui is de slaapkamer een yin-huis en vereist zachte verlichting. In plaats van 1 grote levendige lamp kun je beter uitzonderlijke lichtpunten gebruiken in je slaapkamer.

Vermijd lampen direct boven je bed, vooral dicht bij het hoofdeinde. Ik weet niet zeker of ik het eens ben met de hele feng shui-filosofie. Fascinerend materiaal is het in ieder geval! nu ik me er wat in heb verdiept, vind ik het opvallend dat ik bepaalde ongemakken herken die hiermee verklaard zouden moeten worden.

Dus misschien is het nu niet zo gek om feng shui serieus te nemen en er rekening mee te houden bij het inrichten van je kamer. Het is voor de meeste mensen niet mogelijk om alle bovenstaande feng shui-tips toe te passen.

Simpelweg door een gebrek aan ruimte, opbouw en indeling van de woning. Studenten hebben het nu al moeilijk. Een studentenkamer fengh shui inrichten is sowieso een grote uitdaging. Er zijn echter meestal verschillende aanbevelingen die u kunt toepassen.

Hoe groot of klein het huis ook is. Hoe meer tips je toepast, hoe extra balans er in de ruimte is en hoe hoger de krachtstromen "vloeien". En hoe extra feng shui je kamer is ingericht, hoe hoger je slaapt!.

Wat denk je? vertrouw je op feng shui, ying & yang en chi's? of herken jij, net als ik, positieve gevoelens die met behulp hiervan gedefinieerd zouden kunnen worden?. Als u het feng shui-leer in uw binnen- en woonomgeving toepast, zult u zich ervan bewust zijn dat het echte energie geeft.

Negatieve invloeden worden door het gebruik van de feng shui principes omgezet in prachtige invloeden. Een belangrijk uitgangspunt bij feng shui is 'de natuur moet in harmonie zijn met de mens'.

Mensen moeten elkaar versterken en niet langer afbreken. Feng shui komt oorspronkelijk uit china en is een leraar die ideeën over stedenbouw, architectuur en interieurontwerp interpreteert.

Als het gaat om interieurontwerp, zijn er veel hints in feng shui. De hints kwamen ooit voort uit praktisch gebruik, maar momenteel ontstaan ​​er ook aanbevelingen onder invloed van de zich ontwikkelende activiteit in de feng shui-leringen.

Energie speelt een primaire rol in feng shui en wordt ook erkend als qi of chi. Chi in feng shui is een dynamische stroomstoot die door het huis loopt. Het is belangrijk dat je bij het inrichten van je huis rekening houdt met chi.

Chi moet zo goed mogelijk door je huis stromen. Dit verkrijgt u door het schoonhouden van deuropeningen en gangen en het opruimen van rommel in uw slaapkamer. Vaste waarden in de feng shui-mode zijn de yin en yang.

Je kent ze wel, de tegengestelde krachten die elkaar perfect aanvullen, zoals droog en nat, warm en bloedeloos of een man en een vrouw. De krachten moeten in harmonie en evenwicht zijn.

De beste start is om helemaal kaal te beginnen. Ruim je slaapkamer op zodat je een plattegrond van de ruimte kunt tekenen. Met behulp van de ba gua-basiskaart kunt u uw slaapkamer zelf voorbereiden door gebruik te maken van de acht hoofdinstructies die de ba gua-kaart laat zien.

Zodra u begint met tekenen, zegt u dat de toegangsdeur van uw slaapkamer zich aan de achterkant van het grondplan bevindt. Zodra je dit hebt gedaan, kan de ba gua-kaart erop worden geplaatst.

Het noorden, de windrichting van het beroep, moet naar beneden gericht zijn.

5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën

Feng shui slaapkamer im schlafzimmer ideeën

Feng Shui Slaapkamer Im Schlafzimmer Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.made.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Glas In Lood Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 6X Mooi Beamer In Huis Ideeën 6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën 5X Nieuw Bont In Interieur Ideeën 6X Trend Binnenkijken Bij Bolidt Ideeën 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën 6X Trend De Papieren Zak Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën 6X Laatste Palm Behang Ideeën 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën