Kleur Slaapkamer Kiezen Interieur Donkere Kleuren In De • Stijlvol Styling Ideeën

U denkt misschien ook wat de slaapkamerkleuren van hoge kwaliteit zijn als u op het punt staat uw slaapkamer voor de eerste keer opnieuw in te richten of ervoor kiest om uw schema bij te werken.

Of je nu houdt van volle kleuren, gedurfde prints of een meer gedempt palet, het belang van het selecteren van het juiste kleurenschema mag niet worden onderschat: de kleurgedachten die je kiest, kunnen van invloed zijn op hoe je voelt wanneer je wakker wordt en voordat je naar bed gaat.

Zoals alle slaapkamerideeën, wil je kleurkeuze je persoonlijkheid weerspiegelen en je wensen vervullen - maar het wil ook rustgevend zijn. Weten waar het licht vandaan komt is van cruciaal belang, omdat het het uiterlijk van een kleur van 's ochtends tot' s middags kan veranderen - maar zo eenvoudig is het niet meer.

We nemen je mee door de stappen die interieurontwerpers nemen om de mooie slaapkamerkleuren te selecteren, van het maken van een moodboard tot de finishing touch.

'het kiezen van de juiste tinten voor een slaapkamerontwerp is essentieel bij het kiezen van je niet-openbare ruimte om je zin te geven - dit kan ook een voorliefde voor felle kleuren en weelderige tinten weerspiegelen, of onpartijdiger en natuurlijker zijn', legt adam uit black, mede-oprichter van button & opgesprongen.

‘om te helpen bij het bepalen van het meest geschikte kleurpalet voor je slaapkamer, raden we aan om een ​​moodboard te laten groeien en stalen en materiaalstalen te bestellen; zo kun je testen met schaduw en textuur om te zien wat voor jou werkt.

'. Als je twijfelt, maak dan meer dan één moodboard en controleer wat wel en niet werkt bij buitengewone lichten - en wat elk kleurschema je laat voelen. De oriëntatie van uw kamer is een essentieel aspect van hoe u slaapkamerverfkleuren kiest.

Dit komt omdat het fantastische en de temperatuur van mild varieert, afhankelijk van of uw slaapkamer op het noorden, zuiden, oosten of westen is gericht. Een slaapkamer op het noorden heeft bijvoorbeeld koeler licht en moet daarom worden opgewarmd met roze, gele en oranje tinten - of tips daarvan, zoals in deze kamer hierboven via benjamin moore.

Een slaapkamer op het zuiden straalt meer en kan daarom koelere blauwe of grijze slaapkamerideeën aannemen. Kamers op het oosten krijgen de zon al vroeg en ze passen goed bij groen en blauw; op het westen gerichte kamers krijgen 's middags de zon, dus badpakkleuren lijken op die op het oosten - hun oriëntatie is in wezen evenwichtiger.

Als je de voorkeur geeft aan neutrale kleuren, kies dan voor tinten die de ruimte afkoelen of opwarmen, afhankelijk van de oriëntatie – een lichtpaars voor bijvoorbeeld koele kamers, of een nauwelijks grijs voor zonnige ruimtes.

'slaapkamers zijn zeer persoonlijke ruimtes en moeten dienovereenkomstig worden versierd', legt joa studholme, color curator voor farrow & bal. 'als je een ochtendpersoon bent die graag uit bed springt en de dag als eerste aanvalt, dan ben je waarschijnlijk extra geschikt om een ​​schone, milde energieke kleur op de muren te hebben.

Avondmensen zullen eerder de donkere, baarmoederachtige tinten of een luxe behang belichamen. '.

6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën

Kleur slaapkamer kiezen interieur donkere kleuren in de • stijlvol styling ideeën

Kleur Slaapkamer Kiezen Interieur Donkere Kleuren In De • Stijlvol Styling Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stijlvolstyling.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5X Super Goed Conceptstore Portrait Haarlem Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 5X Badkamers Met Inloopdouche Ideeën 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën