Kleur Slaapkamer Kiezen Kleuren Levis Ideeën

Smokey blues - zoals in deze verfijnde blauwe slaapkamer van gillian segal design - zal goed passen bij nachtelijke mensen. Je kunt een vleugje luxe toevoegen met wat fluwelen accessoires en gouden elementen.

Mahoniehouten porties creëren ook diepte. Bed- en hoofdeindegedachten zijn het brandpunt van een slaapkamer en zijn regelmatig de beginfactor waarrond de ontspanning van uw schema ligt. Het kiezen van een slaapkamerkleur die een accentkleur uit het materiaal van je hoofdeinde haalt – of juist als een contrast fungeert – zal diepte en element aan het schema toevoegen.

Mariana ugarte, mede-oprichter van de in londen gevestigde ontwerpstudio interior fox, legt uit: 'een gestoffeerd hoofdeinde is een moeiteloze manier om kleur en textuur in je slaapkamer te injecteren, vooral wanneer je ontwerpt in een kleinere ruimte.

'introduceer voor een luxe uitstraling pluche fluweel in welvarende aardetinten; deze werken goed tegen een neutrale achtergrond terwijl de ruimte licht en luchtig blijft. Voeg hedendaagse biezen in een contrasterende kleur toe aan het facet van je hoofdbord; dit geeft direct een twist aan elk trendy hoofdbord en verbreedt de kleurstelling.

'. Gebruik onze professionele informatie voor het schaduwwiel voor hulp bij het selecteren van de juiste tinten. Het kiezen van de belangrijke kleur voor een slaapkamer kan ook niet langer worden geïnspireerd door een groot kenmerk, zoals een bed - dus als u het kleurenschema van uw slaapkamer helemaal opnieuw begint, zorg er dan voor dat u 2e en tertiaire accentkleuren kiest voordat u begint met decoreren.

'het is buitengewoon om een ​​tint te kiezen waarvan je wilt dat het de belangrijke kleur in de kamer is en er vervolgens van overtuigd te zijn dat deze op een prominente plek staat, of het nu het hoofdeinde, behang, vloerkleed of draperie is', zegt corine maggio, oprichter van het in californië gevestigde cm.

Natuurlijke ontwerpen. 'dan wil je die kleuring ergens anders in de slaapkamer herhalen, maar op een kleinere manier, en combo in een secundaire of tertiaire kleur via je keuze aan kussens, kunst, add-ons of, nogmaals, vloerkleden of slaapkamerbehangideeën.

'de sleutel is om de juiste balans te vinden tussen de slaapkamerkleuren die je gebruikt, en wees niet bang om iets nieuws te proberen. Zoek de enorme porties waarvan je weet dat ze zullen werken en neem dan een aantal kansen met de kleinere items.

Die kun je desgewenst voortdurend wijzigen. '. Hoe gaaf is deze slaapkamer met behulp van paint & papieren bibliotheek? we veronderstellen regelmatig dat behang veelkleurig is, maar het werkt eerlijk goed in een monochroom schema als je het juiste ontwerp kiest, en je kunt het ook gebruiken als een uitzonderlijke kleur als je geen onmiskenbare geverfde muren wilt.

Dit allesomvattende kleurenschema voor de groene slaapkamer past goed bij degenen die willen ontspannen in een rustgevende en kalmerende omgeving. Het behang is slim ontworpen om te vervagen als het naar boven komt en past perfect bij de plafondkleur.

Als je een mix van buitengewone schaalpatronen wilt gebruiken, kun je het beste beginnen met een enkele kleuring - neem als voorbeeld de saliemuur in deze slaapkamer van jane churchill. Zoek vervolgens een verscheidenheid aan patronen en prints waar je van houdt en die deze sleuteltint bevatten.

Het zou subtiel moeten zijn - een blad of een streep - maar het zal voldoende zijn om het te verbinden met de hoofdkleur die vervolgens de patronen zal verankeren. Daarna kun je ze gebruiken op het hoofdbord, kussens, gordijnen en plaids.

6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën

Kleur slaapkamer kiezen kleuren inspiratie en ideeën

Kleur Slaapkamer Kiezen Kleuren Levis Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.levis.info

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 6X Mooi Garagedeuren Aan Huis Ideeën 5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 6X Mooi Bed Amerikaans Opmaken Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën