Tips Slaapkamer Verven 7 Originele Ideeën Voor Inspiratie

Leren hoe je een geschikte kamer kunt schilderen, is absoluut noodzakelijk voor beginnende doe-het-zelvers, nieuwe huiseigenaren en ervaren experts op het gebied van huisverbetering. Het is tenslotte verrassend pijnloos, buitengewoon goedkoop en - mocht er iets vreselijk mis gaan - gemakkelijk te repareren.

Maar voordat je je roller grijpt en aan de slag gaat met je eerste laag, is het onmisbaar om een ​​aanvalsontwerp te hebben. Daarom hebben we een handvol specialisten gevraagd om hun fantastische verfaanbevelingen en tips om u op weg te helpen.

Lees verder om te bestuderen hoe je een kamer schildert en stap voor stap te zien wat je wilt doen om ervoor te zorgen dat je missie een succes wordt. Begin met je af te vragen hoe je wilt dat het voltooide project eruitziet en onthoud dat je nu niet beperkt bent tot vier muren of een hele kamer in dezelfde kleur.

Overweeg een accentmuur te schilderen in een gedurfde tint of lijstwerk te accentueren in een contrasterende kleur of afwerking. En vergeet niet naar boven te kijken en te kijken of het plafond ook een opfrisbeurt moet gebruiken.

Veel verfbureaus hebben bovendien tools op hun websites waarmee je een foto van je huis kunt toevoegen en unieke kleuren op de muren kunt bekijken. Maar tinten kunnen onderscheidend lijken in echte omstandigheden, dus je zult het nog steeds in de ruimte moeten uitproberen.

Elk project is uniek en je hebt misschien ook uitzonderlijk gereedschap nodig, afhankelijk van de verf die je kiest en de staat van je muren, maar er zijn een paar must-haves:. Klik hier voor een winkellijst om alle verfbenodigdheden te bestellen die je nodig hebt om aan de slag te gaan - van schuren en gronden tot je allerlaatste aanpassingen.

Of je nu een damestoilet of de buitenkant van je huis schildert, de aloude vuistregel is één gallon per 400 rechthoekige voet, zegt carl minchew, vice-president van kleurinnovatie en grafiek bij benjamin moore.

Maar dat is slechts een harde richtlijn: gebruik een verfcalculator zoals die van benjamin moore of pratt & lambertus; ze houden rekening met raam- en deurafmetingen. (en beide gaan uit van twee verflagen per project.

). Als je een opvallend gestructureerd oppervlak schildert in plaats van een glad oppervlak, koop dan een beetje extra, zegt julianne simcox, pratt & lambert partnerbedrijf manager. Kasten met moeilijk freeswerk hebben ook meer verf nodig; minchew stelt voor om ongeveer 10% extra te kopen dan berekend.

Pak een rol schilderstape - de neven raden frogtape aan - en breng het stevig aan op de randen van de hoeken van de kamer, basis- en kroonlijsten en deur- en raamkozijnen, gebruik indien nodig een plamuurmes om af te dichten.

"een uitstekende afdichting krijgen, zodat verf niet onder de tape komt, is alles, plus het zal schoon worden verwijderd nadat het hele ding droog is", zeggen colaneri en carrino. Als je durft (of de vaste hand van een artiest hebt), kun je het opnemen helemaal omzeilen.

Verwijder milde schakelaar- en stopcontactafdekkingen en observeer schilderstape om winkels en schakelaars te beschermen tegen verfdruppels. Gebruik een houten verfstok om de verf te roeren en roer tijdens het project vaak opnieuw.

Verf die niet consequent wordt geroerd, kan ertoe leiden dat de stoffen gaan scheiden en dat u de juiste kleur waar u voor gaat in gevaar brengt. Als je meer dan een liter verf gebruikt, meng de blikken dan in een grote emmer voor het geval er een matige kleurvariant is.

5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën

Tips slaapkamer verven verven: 7 originele ideeën voor inspiratie verf.nl

Tips Slaapkamer Verven 7 Originele Ideeën Voor Inspiratie

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.verf.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Uniek Blauwe Muur Ideeën 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën 5X Mooie Scandinavische Badkamer Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 6 Chique Badkamer Vrijstaand Bad Slaapkamer Ideeën