Tips Slaapkamer Verven Cirkel Op De Muur Als Diy Voor Binti Home Ideeën

Iets wat ik lang geleden bij het hanteren van verf heb geleerd, is om een ​​ruimte, in een hoekje of in een andere kamer, voor een winkel aan te wijzen. Je zult een rommelig product beheren en ongelukken of morsen zullen zich manifesteren terwijl je verder gaat, dus dit aan de voorkant herkennen door een goed zeildoek op te zetten en alle diversen zoals emmers, verfblikken, borstels, tape, vodden en andere apparatuur bij elkaar is een onmisbaar aspect om georganiseerd te blijven en om er een probleem van te maken dat meer tijd kost om op te ruimen dan te volbrengen.

Naast het controleren van de muren om er zeker van te zijn dat er geen gaten te repareren zijn en het verwijderen van schakelaar- en stekkerplaten, maak ik bij het voorbereiden van een eenvoudige slaapkamer voor een snelle verfbeurt graag de plinten en de bovenkanten van raam- en deurkozijnen vuil met een historische borstel of stofzuiger.

Dit zorgt ervoor dat u geen pluisjes, haren selecteert. Of stof terwijl u poetst en laat de tape hoger aan het oppervlak hechten. Om ervoor te zorgen dat de plint gemakkelijk blijft van spikkels die van de rol worden getrapt, plak ik losjes langs de plint.

Het is belangrijk om je ervan bewust te zijn dat blauwe tape je geen rechte lijn geeft en bijna constant verf doorbloedt, dus als je het als richtlijn gebruikt en het glad houdt tot het sluiten, wordt je levensstijl een stuk eenvoudiger.

Mijn oude baas zei dit altijd tegen me: "blauwe tape maakt geen schilder", en dat was niet alleen omdat blauwe tape $ 8 per rol kost. Het eindigde met het nemen van twee lagen van deze lichte kleur om het oude geel volledig te bedekken.

In de meeste gevallen zal dit waar zijn, dus het is een eersteklas tip om in de buurt van de eerste laag verf te komen als een soort primer en niet langer te proberen de onderliggende kleur in één laag te bedekken.

Het ziet er bij de eerste keer niet wenselijk uit, maar als je het gelijkmatig doet en vertrouwen hebt in het proces, zul je zeer tevreden zijn zodra de 2e verflaag droog is.

Rol de muren met een emmer van vijf gallon en een negen-inch roller-opstelling. Voor de meeste klussen gebruikte ik een naproller van 1/2 inch, maar voor echt grote initiatieven ga ik tot 3/4 inch.

Sommige mensen zijn kieskeurig over het uiterlijk van de stippel - de textuur die wordt veroorzaakt door de roller - dus als jij een van die bent, kies dan een dutje met een kleinere diameter voor de krultanghoes.

Voor mij, als je het gebruik van platte glanzende verf, zul je nooit de stippel opmerken. Als je een matte, halfglanzende of overmatige glansverf gebruikt, zul je deze elke dag observeren, dus het is een persoonlijke voorkeur.

Het voordeel van het gebruik van een rolkap met een grotere diameter is dat u veel minder in de emmer wilt duiken omdat er meer verf uit komt (kleinere rollen bevatten minder); ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik hou er niet van om hard te werken, tenzij het moet, en met een droge roller aan een muur werken is als naar de sportschool gaan voor je schouders.

Gooi ook die stomme pannen weg die de enorme containerwinkels graag verkopen voor rolopstellingen. Ze zijn rommelig, onderhouden niet veel verf en werken niet echt de moeite waard.

5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën

Tips slaapkamer verven cirkel op de muur als diy voor - binti home ideeën

Tips Slaapkamer Verven Cirkel Op De Muur Als Diy Voor Binti Home Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : bintihomeblog.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën