Slaapkamer Trends 2016 Top Einrichtungsstile Für Frischen Wind Ideeën

Maar als je een besluit hebt genomen om je uitgaven in het nieuwe jaar te beteugelen, en elk ander meubelstuk valt buiten je budget, dan is er extra passend nieuws. U kunt hetzelfde effect krijgen zonder het eigenlijke bed zelf.

In haar loft in manhattan (boven) hing actrice meg ryan gordijnen van een holland & sherrywol van bies aan het plafond boven haar matras. En ontwerper mark cunningham deed hetzelfde in een hoofdslaapkamer in connecticut (hieronder), met rogers & goffigon scheermesjes.

Het eindresultaat van dergelijk creatief denken is zowel elegant als slim - en de perfecte manier om 2017 goed te beginnen. Trends kunnen problematisch zijn voor ontwerpers binnenshuis.

Ze moeten op de hoogte zijn van de allernieuwste en beste, maar een werkelijk uitstekende kledingmaker valt niet ten prooi aan de rages, net zoals een absoluut mooie kamer niet schreeuwt: "ik was versierd in 2016!" maar er zijn enkele stijlen die we het afgelopen jaar keer op keer hebben gezien (en sommige die al een tijdje trending zijn) die smeken om te worden toegevoegd aan zowat elke ruimte.

Van klassieke blauwe en witte strepen tot paarse muren, we hebben contact opgenomen met de pro's - van rita konig tot mark d. Sikes - om erachter te komen welke decoratietrends dit jaar de schijnwerpers hebben gestolen.

En we zijn bereid om te wedden dat veel van deze in 2017 desondanks robuust zullen zijn. Grijs “grijs was zo groot omdat het een kleine stap omhoog was van beige en de beige brigade ontdekte dat het ooit iets was waar ze misschien mee om wilden gaan.

Ik heb al mijn appartementen in new york grijs geverfd. Ik vond het een veel minder gecompliceerde kleuring in new york, de plek waar de milde kleuren zo helder waren. ” —rita konig, interieurkledingmaker.

Suzani lamp shades “iedereen is verstrikt geraakt in een onpartijdig palet en ze zagen deze lampkleuring als een manier om een ​​patroon te krijgen, naast al het te drastische.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken en past heel mooi in ruimtes. ” —rita konig, interieurkledingmaker. Roze "roze was een zeer opvallende kleur voor 2016 en vooral met rozenkwarts als een van de pantone-kleuren van het jaar.

Roze is altijd een van mijn favoriete tinten geweest voor de duur van mijn bestaan ​​in mode en decor, omdat het zeker iedereen en het geheel in een blushy gloed van licht plaatst.

” —mary mcdonald, binnenhuisontwerper. Blauw en wit "blauw en wit, en vooral blauwe en witte strepen, zijn altijd al een liefde van mij geweest. Ik zie veel blauwe en witte strepen in interieurs, maar ik zie het nu vooral in de mode.

Het is een klassieker die op dit moment een precieze tweede heeft. ” — mark d. Sikes, interieurontwerper. Roségouden hardware “in de wereld van hardware-afwerkingen groeide roségoud uit tot de nieuwe rockster.

Met behulp van en opgebouwd rond de exclusieve kleur zijn complete baddesigns geïnspireerd. Hardware is letterlijk sieraden. ” —michel smith boyd, interieurontwerper. 3-d gallery walls “het lijkt erop dat de traditionele collage van kunstwerken is verheven tot beeldhouwkunst, gemengde media en zelfs schildersezels.

Voorbij zijn de dagen van je klasfotocollages. ' —michel smith boyd, ontwerper binnenshuis.

6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën

Slaapkamer trends 2016 top einrichtungsstile für – frischen wind ideeën

Slaapkamer Trends 2016 Top Einrichtungsstile Für Frischen Wind Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : deavita.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën 5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën 6X Uniek Glazen Potten Decoreren Ideeën 5 Slaapkamer Woonkamer Eenkamerappartement 35M2 Ideeën 5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 5X Elegant Houtkachel Inspiratie Ideeën 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 5X Verzameling Marmeren Salontafel Ideeën 5X Verzameling Buitenhaard De Tuin Ideeën