Slaapkamer Trends 2016 Umstyling Neue Farbe Im Schlafzimmer Annablogie Interior Und Ideeën

Vibrant wallcoverings “wallcovering heeft een grote comeback gemaakt met textuur, kleur en patroon. Populaire patronen zijn bloemen met een grootschalige moderne twist en botanische stoffen met een tropisch, jungle-achtig gevoel.

Ook digitaal printen wordt gecombineerd met handverftechnieken. ” —robin wilson, interieur modeontwerper. Global design elements mixen “ik heb veel vermenging van wereldplan-elementen gezien: indiase, afrikaanse en textiel of sculpturen die van ver komen, worden gebruikt in speciale ontwerpmethoden.

Ik combineer graag indiaas of afrikaans textiel met extra klassiek meubilair, zoals een moderne stoel of poef uit het midden van de eeuw.

" — bradley bayou, indoor designer. Zwart “een van de grootste ontwikkelingen in 2016 was het gebruik van de kleur zwart of basalt als nieuwe neutrale kleur.

In 2016 verving de kleur zwart ho-hum wit voor keukenkasten, werkbladen, servies en accessoires. Vermengd met neutrale blush-tinten en stoffen als koper en roségoud, creëerde het gebruik van zwart een geheel nieuwe richting voor planenthousiastelingen om thuis mee te spelen.

” —sheila bridges, binnenhuisontwerper. Un-decorating "de grootste mode die ik voor 2016 heb gezien, waarvan ik denk dat die nog jaren zal voortduren, was dit concept van ruimtes die 'niet-versierd' aanvoelden.

Klanten willen nog steeds een goed onderhouden huis vol met stukken van hoge kwaliteit uit kenmerkende tijdperken, maar wijken af ​​van zaken die traditioneel ingericht aanvoelen.

Goed bewerkt minimalisme nam het over voor maximalisme. In plaats van een zee van antiek zagen we er een of twee in een moderne kamer of een paar actuele porties in een normale kamer.

” —ryan korban, kleermaker binnenshuis. Van luchtige transparante gordijnen tot aangename buitenruimtes, hier is uw go-to-informatie voor de huidige interieurtrends van dit seizoen.

De zomer is aangebroken en brengt een compleet nieuwe reeks decortendensen met zich mee om je huis radicaal te veranderen.

De beste tijd om alle dingen op te nemen die een zorgeloze, gezellige sfeer in je meest intieme ruimtes kunnen brengen, dit seizoen ziet een verschuiving naar visuele lichtheid, de buitenkant en kruidenmaterialen.

Neem een ​​kijkje bij enkele van de beroemde interieurschetskenmerken voor de zomer van 2016. De momenteel beroemde hedendaagse en hedendaagse omgevingen zorgen voor vloeiendheid in onze woonruimtes.

Verschillende delen van het huis zijn niet langer van elkaar verwijderd, maar vermengen zich om een ​​boeiende omgeving te structureren die naadloze interactie mogelijk maakt.

Het komend seizoen zullen veel van deze gemengde ruimtes te zien zijn waar een fase van buiten gecombineerd kan worden met binnen.

Gebruik gigantische openingen aan de voorkant, bloemen en waterpartijen in het huis om verrijkende ruimtes te creëren of haal je woonkamer gewoon naar buiten!.

Ga voor groen is absoluut de mantra voor het jaar en milieuvriendelijke stoffen worden populairder dan ooit. Deze omvatten volledig natuurlijke, niet-giftige en milieuvriendelijke stoffen zoals jute, katoen en natuurlijke vezels die kunnen worden gebruikt voor armaturen en in woonaccessoires.

Een bewustzijn van de milieuproblemen en de beschikbaarheid van een groot aantal briljante duurzame keuzes voor de klanten maakt deze al een behoorlijke hit onder huiseigenaren.

6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën

Slaapkamer trends 2016 umstyling – neue farbe im schlafzimmer annablogie interior und ideeën

Slaapkamer Trends 2016 Umstyling Neue Farbe Im Schlafzimmer Annablogie Interior Und Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : annablogie.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Prachtig Dienbladen In Huis Ideeën 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 5X Trend Mooi Gedekte Tafels Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 6X Ladder De Badkamer Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 6X Super Goed Interieur Met Pastelkleuren Ideeën 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 5X Verzameling Buitenhaard De Tuin Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën