Slaapkamer Trends 2016 Gemütlichkeit Im Schlafzimmer Mit Snoozeproject [ Maditas Haus Ideeën

Een populaire interieurstijl in 2016, de scandinavische stijl vindt dit seizoen zijn weg naar huizen. Een frisse, strakke look, zeer geschikt voor de zomer, deze mode facetten een gedempt kleurenpalet aangevuld met welvarende texturen toegevoegd aan banken, vloerkleden en poefs.

Er worden stalen van zwart geleverd om wat drama te creëren en interessante dingen te behouden. De nadruk ligt normaal gesproken op de strakke lijnen en negatieve ruimtes in de kamer, die het gebied in staat stellen te ademen en chaos weg te nemen.

Geometrische prints en patronen zijn een fascinerende manier om elk deel van het huis een twist te geven. Een schetsmode voor binnenshuis die niet meer weg te denken is, decoratieve tegels voor keukenachterwanden en vloeren zijn al een tijdje rond, maar nu worden ze brutaler met edgy patronen.

Funky geometrische prints vinden ook hun weg naar textiel. Geniet van frisse kussenhoezen, beddengoed en andere stoffering met geometrische patronen in oogverblindende kleuren.

Voeg bling toe aan je huis met metalen accenten zoals koper, goud, staal en chroom. Een opkomende trend in diagrammen voor binnenshuis deze zomer, metallics geven ontwerpers een geheel nieuwe reeks afwerkingen om mee te scannen en veel ervan kan worden overwogen in decoratieve accessoires zoals spiegels en kroonluchters.

Meubilair afgewerkt in metallics is een andere mode die dit jaar echt de moeite waard is om te ontdekken. Laat deze zomer wat licht binnen! weg met die zware gordijnen, want doorschijnende stoffen zoals katoen, zijde, chiffon en georgette zullen dit seizoen trending zijn.

Ideaal voor openslaande deuren, lange gordijnen in deze zachte stof zijn de perfecte manier om dat frisse, zomerse gevoel te geven.

Hang ze op een gelaagde cross-over manier om het licht op de mooist mogelijke manier vast te leggen. Verlichtingsarmaturen worden deze keer supermodern en hanglampen winnen aan populariteit.

Er is een enorme verscheidenheid aan opties die handig zijn in vorm, grootte, kleur en materiaal, variërend van mooie sculpturale creaties en afhankelijke trommelhangers tot felle metalen lichten tot glazen bollen.

Een van de weinige ontwerptendensen voor binnenshuis die de hele 12 maanden kan werken, deze zien er moeiteloos stijlvol uit en kunnen zonder moeite het uiterlijk van elke ruimte verheffen.

Voeg hanglampen toe aan je foyer of eetruimte om je interieur een sublieme update te geven. Tropische meubels en decoritems, gemaakt van zowel natuurlijke als synthetische materialen, zijn deze zomer alle andere opkomende interieurtrends.

Manden, matten, wandtapijten en meubels geweven van rotan, riet en jute zijn populair dit seizoen en ze lijken geweldig als accessoires.

Zelfs in een moderne omgeving kunnen ambachtelijk vervaardigde items een persoonlijk tintje hebben - een onderscheidend probleem dat je interieur misschien op dit moment mist.

6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën

Slaapkamer trends 2016 gemütlichkeit im schlafzimmer mit snoozeproject [ maditas haus ideeën

Slaapkamer Trends 2016 Gemütlichkeit Im Schlafzimmer Mit Snoozeproject [ Maditas Haus Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.maditashaus.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6X Inrichting Klein Appartementje Tips 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6X Badkamer Tegels Kopen Tips Ideeën 5X Inspirerend Bewaarde Interieur Tips Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5X Verzameling Diy Leuke Kaarsenhouders Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 6X Nieuw Containerwoning Als Buitenverblijf Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën