Slaapkamer Trends 2016 Collection Schlafzimmer Betten Beimöbel Bedrooms Beds Chests Ideeën

Raak geprikkeld door deze trends en geef je huis een make-over die zeker in de zomersfeer past. Het is decor aan je deur! en zal ervoor zorgen dat u de uren telt tot de post valt.

Hier zijn een paar van onze favorieten:. The bouqs co. Duurzaam geteelde, slimme bloemstukken naar keuze (wij houden van de ranonkel).

Vanaf $ 40 per maand, bouqs. Com. Glossybox merken in deze beauty-per-mailservice in berlijn: iedereen van la prairie en bulgari tot essie.

$ 21 per maand, glossybox. Com. Globeinexpect tajines uit tunesië en oaxaca-manden behoren tot de goederen in deze ethisch verantwoorde zorgpakketten.

Vanaf $ 30 per maand, globein. Com. Als u van plan bent om in 2016 een slaapkamer opnieuw in te richten, hoeft u niet te zeggen dat u geïnteresseerd bent om te begrijpen welke trends populair zullen zijn in 2016.

Maar voordat u zich begint af te vragen over het creëren van een geheel nieuwe look voor de kamer, kunt u een ' christmassy' look in aanloop naar de feestperiode.

Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​slaapkamer voor kerstmis te versieren, behalve een klein fortuin uitgeven, is om wat kerstverlichting rond het hoofdeinde van het bed te bungelen.

Er zijn zeer goedkopere feestverlichting op batterijen verkrijgbaar op veel plaatsen die er fantastisch uitzien in de slaapkamer.

Misschien wilt u ook beddengoed en kussens met kerstthema kopen; deze kunnen dan elke kerst worden gebruikt.

Gevuld kerstspeelgoed ziet er ook geweldig uit, verspreid door de kamer en is ook nog eens betaalbaar. U kunt ook lege verpakkingscontainers in kerstpapier wikkelen en ze in de hoek stapelen voor een buitengewoon goede esthetiek.

Als kerstmis voorbij is, kun je je aandacht richten op het opknappen van de slaapkamer voor het nieuwe jaar.

Terwijl we de zomer inluiden en de koude nachten van ons afschudden, is het tijd om te kijken naar de diagramontwikkelingen die in 2016 het grootste effect zullen hebben.

De slaapkamerontwerpen zijn een van de huishoudelijke ruimtes die meer nodig hebben aandacht van jou. Waarom? de slaapkamersuite moet uw persoonlijke smaak, stijl en selecties weerspiegelen, boven modieuze trends en de moderne ontwerpstijlen uit.

Toch kun je constant die perfecte stabiliteit vinden tussen wat 'in' is en waar je van houdt om een ​​serene en eenvoudig elegante slaapkamer te creëren.

Ontdek alle trucs met ons!. 1. Gouden en blauwe kleurenschema's zijn uitzonderlijk wanneer ze worden gemengd en hebben die ziel van de zomer.

Ze herinneren aan het blauwe kustwater en het fantastische weer. Het symfonienachtkastje van boca do lobo is gewoon buitengewoon.

2. Sterke kleurpatronen zijn meestal stijlvol en dit hoogwaardige blauwe hoofdslaapkamerinterieur is geweldig.

Een van de betere kleuringen om een ​​heerlijke zomer te hebben. 3. Victoriaanse mode is een van de slaapkamertrends van 2016 en zoals gewoonlijk biedt boca do lobo enkele van de uitzonderlijke stukken voor het interieur van de hoofdslaapkamer.

Het crochet nightstand combineert een traditionele breitechniek met het beste van het portugese luxe design.

Geïnspireerd door de ambachtelijke methode die ergens in de negentiende eeuw populair was in europa, is het crochet nightstand rijk aan textuur en heeft het een tijdloze traditionele grafische invloed.

6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën

Slaapkamer trends 2016 collection schlafzimmer betten beimöbel bedrooms beds chests ideeën

Slaapkamer Trends 2016 Collection Schlafzimmer Betten Beimöbel Bedrooms Beds Chests Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : docplayer.org

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 6X Uniek Cactussen In Huis Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 5X Mooi Interieur Cadeautips Feestdagen Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 6X Badkamer Ideeen Voor Elke Stijl Ideeën 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 6X Uniek Behang Of Verf Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën