Slaapkamer Op Zolder Tips & Inspiratie Ideeën

De combinatie van dakramen - aan beide facetten van een schuin plafond - en kamerhoge kasten met houten lambrisering geeft deze zolderslaapkamer het gevoel van een volwassen boomhut!.

Als dat niet lukt, heeft de open ruimte met zijn glazen trappanelen en natuurlijke materialen (grove wol en gebleekt hout) een zonder twijfel rustige scandi-afwerking.

Een omgeving om in de wolken weg te dromen. Van de vloer tot het plafond weatherboard tot de geverfde vloerplanken, elke verdieping geeft interesse en diepte aan het schema.

Door de hoofdkleur wit te houden, wordt voorkomen dat de schijn overweldigend aanvoelt. De strandhuisstijl van new england komt goed tot zijn recht in deze charmante slaapkamer op zolder.

Het witte schema geeft een volledig comfortabele huisvibe aan de kust, terwijl nautische strepen en niet-overeenkomende patchworktextiel in een fris appelgroen karakter en vrolijkheid op de zolderruimte geven.

Behoud het oorspronkelijke karakter door de stenen zichtbaar te laten. Laat een muur ongeverfd en leg het metselwerk bloot om een ​​elegant element te creëren dat er bijzonder cool uitziet in een slaapkamer op de vliering in industriële stijl.

Als je stenen niet in de juiste staat zijn, kunnen ze opnieuw worden geplaatst om ze in volle glorie te herstellen. Of probeer baksteenbehang - er zijn heel veel ontwerpen die je zullen helpen om de gelijke look te creëren, naast de arbeid of de rommel die erbij komt kijken.

De grijpslaapkamer van deze omgebouwde schuur voelt des te weelderiger aan vanwege het juliet-balkon met dubbele deuren, voorzichtig ontworpen rond de bomenstructuur van het gebouw.

Dit is vooral positief in een dakhuis waar het misschien lastig is om dakramen of een dakkapel in de helling van het dak te plaatsen.

Of je nu een slaapkamer hebt gekocht in de dakrand van een omgebouwde schuur of in een historisch landhuis in de verenigde staten, deze gewone ruimte is een aantrekkelijke optie.

De enorme schaal van het unieke balkenpotentieel dat uw meubels extra dramatisch kunnen maken, en er nu nog steeds niet ott uitzien.

Een koperen ledikant, kristallen kroonluchter en gebeeldhouwde fauteuil in barokstijl passen perfect in deze slaapkamer op zolder.

De natuurlijke houten vloer draagt ​​bij aan de tijdloze elegantie. Lambrisering, witgeverfde baksteen, geblazen glas, fluweel, zacht tapijt - deze zolderslaapkamer zou een overbelasting voor de zintuigen moeten zijn.

Maar dankzij de subtiele balans tussen mannelijke stedelijke materialen en een teder kleurenpalet, werkt het. De gemakkelijke lijnen en koele kleuren creëren een serene omgeving met een vleugje luxe, en het resultaat is een sierlijk schema dat er even goed uitziet in een magazijnombouw of een u.

S. Huisje.

6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën

Slaapkamer op zolder zolder: tips & inspiratie ideeën

Slaapkamer Op Zolder Tips & Inspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurdesigner.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Hout In De Keuken Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 5X Verzameling Binnenkijken Jolanda Luijendijk Ideeën 6X Mooi Bed Amerikaans Opmaken Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 5X Elegant Designer Hayon Studio Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën